Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özcan, Dumlupınar esnafını ziyaret etti

SİYASET 25.07.2019 - 15:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2988+ kez okundu.
 

Başkan Özcan, Dumlupınar esnafını ziyaret etti

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Dumlupınar Mahallesi’nde esnafı ziyaret ederek talep ve şikayetlerini dinledi.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Dumlupınar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafı ziyaret ederek talep ve şikayetlerini yerinde dinleyen Başkan Özcan, ilçe genelinde yapılan alt yapı ve parke taşı döşeme çalışmalarının hızla devam edeceğini vurguladı. Yol çalışmalarının yanı sıra Naz-Koop Projesi ile ilgili bilgi veren Başkan Özcan, “İlçemizin ekonomik ve sosyal gelişimine büyük katkı sağlayacak olan Naz Koop Projemiz için aralıksız bir çalışma gerçekleştiriyoruz” dedi. Günde 18 saat mesai harcayarak sık sık esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Özcan, “Aydın Büyükşehir Belediyemiz, meclis üyelerimiz, partililerimiz, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla el ele gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlçemize kazandıracağımız yeni değerlerle katma değeri yüksek, cazibe merkezi bir kent inşa edeceğiz” sözlerini kaydetti.
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Dumlupınar Mahallesi’nde esnafı ziyaret ederek talep ve şikayetlerini dinledi.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Dumlupınar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnafı ziyaret ederek talep ve şikayetlerini yerinde dinleyen Başkan Özcan, ilçe genelinde yapılan alt yapı ve parke taşı döşeme çalışmalarının hızla devam edeceğini vurguladı.

Yol çalışmalarının yanı sıra Naz-Koop Projesi ile ilgili bilgi veren Başkan Özcan, “İlçemizin ekonomik ve sosyal gelişimine büyük katkı sağlayacak olan Naz Koop Projemiz için aralıksız bir çalışma gerçekleştiriyoruz” dedi.

Günde 18 saat mesai harcayarak sık sık esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Özcan, “Aydın Büyükşehir Belediyemiz, meclis üyelerimiz, partililerimiz, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla el ele gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlçemize kazandıracağımız yeni değerlerle katma değeri yüksek, cazibe merkezi bir kent inşa edeceğiz” sözlerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.