Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özcan, çocukların heyecanına ortak oldu

SİYASET 01.07.2019 - 17:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3352+ kez okundu.
 

Başkan Özcan, çocukların heyecanına ortak oldu

Aydın Büyükşehir ve Nazilli Belediyesi tarafından Sümer Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen Yüzme Kursları'nın başladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın Büyükşehir ve Nazilli Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Yaz Etkinlikleri Yüzme Kursu’nu ziyaret etti. “NAZİLLİMİZDE GÜZEL ŞEYLER OLMAYA DEVAM EDİYOR” 40 öğrenciden oluşan 23 grubun bulunduğu ve 9-14 yaş arası toplam 920 kişinin katıldığı etkinliklere ilginin yoğun olduğunu söyleyen Başkan Özcan, “Uzun görüşmeler neticesinde güzel bir program oluşturduk. Kayıtlarımızı tamamladık ve bugün sezonu açtık. Nazilli’mizde güzel şeyler olmaya devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na, kıymetli bürokratlarımıza ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. “ÇOCUKLARINIZ BİZE EMANET” Kursa katılan öğrencilerin aileleri ile sohbet eden Başkan Özcan, “Çocuklarınız bize emanet. Burada çok kıymetli hocalarımız var. Öğrencilerimizle bire bir ilgileniyor. Hem çocuklarımızın hoşça vakit geçirmesi hem de sosyal ve sportif faaliyetlerde bulunması açısından bu tür etkinlikleri önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.
Aydın Büyükşehir ve Nazilli Belediyesi tarafından Sümer Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen Yüzme Kursları'nın başladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın Büyükşehir ve Nazilli Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Yaz Etkinlikleri Yüzme Kursu’nu ziyaret etti.

“NAZİLLİMİZDE GÜZEL ŞEYLER OLMAYA DEVAM EDİYOR”

40 öğrenciden oluşan 23 grubun bulunduğu ve 9-14 yaş arası toplam 920 kişinin katıldığı etkinliklere ilginin yoğun olduğunu söyleyen Başkan Özcan, “Uzun görüşmeler neticesinde güzel bir program oluşturduk. Kayıtlarımızı tamamladık ve bugün sezonu açtık. Nazilli’mizde güzel şeyler olmaya devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na, kıymetli bürokratlarımıza ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“ÇOCUKLARINIZ BİZE EMANET”

Kursa katılan öğrencilerin aileleri ile sohbet eden Başkan Özcan, “Çocuklarınız bize emanet. Burada çok kıymetli hocalarımız var. Öğrencilerimizle bire bir ilgileniyor. Hem çocuklarımızın hoşça vakit geçirmesi hem de sosyal ve sportif faaliyetlerde bulunması açısından bu tür etkinlikleri önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.