Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özcan çarşı projesini referanduma götürüyor

GÜNCEL 27.05.2019 - 18:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3983+ kez okundu.
 

Başkan Özcan çarşı projesini referanduma götürüyor

Nazilli Belediyesi’nin, Uzun Çarşı Yenileme Projesi ve kısa dönemli uygulamalar konusunda vatandaşların görüşlerinin alınması için anket çalışması başlattığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, ilçenin simgelerinden biri olan Uzun Çarşı’nın yenilenmesi hususunda halkla birlikte karar vereceklerini açıkladı. Bu kapsamda, Belediye Meydanı’nda ve Uzun Çarşı’da anket çalışması yapıldığını söyleyen Başkan Özcan, Nazilli’de yaşayan herkesi ankete katılmaya davet etti. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan projenin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Özcan, “Vatandaşlarımızın görüşleri bizler için büyük önem taşıyor. Bu kentte hep birlikte yaşıyoruz. Kararı da yine hep birlikte vereceğiz. Çarşımız Nazilli’mizin hem ekonomik hem de sosyal anlamda sirkülasyonun yoğun olduğu bölgelerden bir tanesi. Bu nedenle öncelikle halkımız ne istiyor bunu öğrenmemiz gerek. Bu konuda Nazilli halkının en doğru kararı vereceğine inanıyorum” diye konuştu. 7 sorunun yer aldığı anketin sonunda vatandaşlar talep, öneri ve şikayetlerini Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a iletebilecek. Vatandaşlar, 29 Mayıs Cumartesi gününe kadar devam edecek anket çalışmasına saat 12.00 ile 20.00 arasında katılabilecek.
Nazilli Belediyesi’nin, Uzun Çarşı Yenileme Projesi ve kısa dönemli uygulamalar konusunda vatandaşların görüşlerinin alınması için anket çalışması başlattığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, ilçenin simgelerinden biri olan Uzun Çarşı’nın yenilenmesi hususunda halkla birlikte karar vereceklerini açıkladı.

Bu kapsamda, Belediye Meydanı’nda ve Uzun Çarşı’da anket çalışması yapıldığını söyleyen Başkan Özcan, Nazilli’de yaşayan herkesi ankete katılmaya davet etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan projenin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Özcan, “Vatandaşlarımızın görüşleri bizler için büyük önem taşıyor. Bu kentte hep birlikte yaşıyoruz. Kararı da yine hep birlikte vereceğiz. Çarşımız Nazilli’mizin hem ekonomik hem de sosyal anlamda sirkülasyonun yoğun olduğu bölgelerden bir tanesi. Bu nedenle öncelikle halkımız ne istiyor bunu öğrenmemiz gerek. Bu konuda Nazilli halkının en doğru kararı vereceğine inanıyorum” diye konuştu.

7 sorunun yer aldığı anketin sonunda vatandaşlar talep, öneri ve şikayetlerini Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a iletebilecek.

Vatandaşlar, 29 Mayıs Cumartesi gününe kadar devam edecek anket çalışmasına saat 12.00 ile 20.00 arasında katılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.