Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özcan boksörleri ödüllendirdi

SİYASET 26.07.2019 - 19:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3536+ kez okundu.
 

Başkan Özcan boksörleri ödüllendirdi

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Amasya’da gerçekleştirilen Üst Minik ve Genç Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Amasya’da 2-8 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Üst Minik ve Genç Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Öğrencileri tek tek tebrik eden Başkan Özcan, “Çalıştığı ve mücadele ettiği zaman insanların nerelere gelebileceğini gösteriyorsunuz. Evlatlarımızın başarılarını gördükçe çok mutlu oluyorum. Bu başarılarla ne kadar doğru işler yaptığımızı görüyorum. Kendilerini ve onları yetiştiren hocalarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıl için kendilerinden şampiyonluk sözü aldık. Çok güzel neticeler elde edeceklerine inanıyorum” diye konuştu. Nazilli Boks İhtisas Kulübü’nün düzenlemiş olduğu ödül törenine Başkan Özcan’ın yanı sıra, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Fatih Yoğurtçu, Türkiye Boks Federasyonu Sağlık Kurulu Üyesi Dr. Şeref Binboğa, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Yavuz Kılıç, Uluslararası Boks Hakemi Aziz Kılıç, Nazilli Boks İhtisas Spor Kulübü Başkanı Levent Dankı katıldı. Sampiyonada dereceye giren ve 70 kilogramda Türkiye 3.’sü olan Nazilli Belediye Spor Kulübü sporcusu Fatma Kadıköylü ve 51 kilogramda Türkiye 3.’sü olan Nazilli Boks İhtisas Spor Kulübü sporcusu Hülya Batur gram altınla ödüllendirilirken, aktif boks faaliyetinde bulunan kulüplerin onursal başkanı Aziz Kılıç ise, Türkiye Boks Federasyonu’nun flamasını katılımcılara hediye etti.
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Amasya’da gerçekleştirilen Üst Minik ve Genç Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Amasya’da 2-8 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Üst Minik ve Genç Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.

Öğrencileri tek tek tebrik eden Başkan Özcan, “Çalıştığı ve mücadele ettiği zaman insanların nerelere gelebileceğini gösteriyorsunuz. Evlatlarımızın başarılarını gördükçe çok mutlu oluyorum. Bu başarılarla ne kadar doğru işler yaptığımızı görüyorum. Kendilerini ve onları yetiştiren hocalarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıl için kendilerinden şampiyonluk sözü aldık. Çok güzel neticeler elde edeceklerine inanıyorum” diye konuştu.

Nazilli Boks İhtisas Kulübü’nün düzenlemiş olduğu ödül törenine Başkan Özcan’ın yanı sıra, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Fatih Yoğurtçu, Türkiye Boks Federasyonu Sağlık Kurulu Üyesi Dr. Şeref Binboğa, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Yavuz Kılıç, Uluslararası Boks Hakemi Aziz Kılıç, Nazilli Boks İhtisas Spor Kulübü Başkanı Levent Dankı katıldı.

Sampiyonada dereceye giren ve 70 kilogramda Türkiye 3.’sü olan Nazilli Belediye Spor Kulübü sporcusu Fatma Kadıköylü ve 51 kilogramda Türkiye 3.’sü olan Nazilli Boks İhtisas Spor Kulübü sporcusu Hülya Batur gram altınla ödüllendirilirken, aktif boks faaliyetinde bulunan kulüplerin onursal başkanı Aziz Kılıç ise, Türkiye Boks Federasyonu’nun flamasını katılımcılara hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.