Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özcan bizzat kendisi yıktı

GÜNCEL 25.06.2019 - 13:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2586+ kez okundu.
 

Başkan Özcan bizzat kendisi yıktı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Zafer Mahallesi 1717 Sokak’ta 18 uygulaması sonrası yol ortasında kalan taşınmazı kepçeyle yıkarak yıllardır süren sorunu çözüme ulaştırdı.

AYDIN- Beraberinde Belediye Başkan Vekili Soner Yelkovan, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu ve Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur ile çalışmaları inceleyen Başkan Özcan, projeleri kararlı ve hızlı bir şekilde hayata geçirdiklerini söyledi. Göreve geldikleri ilk günden itibaren, trafik kazası riskinin bulunduğu yolların yenilenmesi hususunda önemli adımlar attıklarını ifade eden Özcan, Dallıca Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi ile Yeşil Mahalle 666 Sokak’ta gerçekleştirilen yol çalışmalarını hatırlattı. “DAHA İYİSİNİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ” Zafer Mahallesi 1717 Sokak’ta Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan yıkım ve yol yenileme çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Özcan, “Bugün mesaimize Zafer Mahallemizde başladık. 18 uygulaması ile yol ortasında kalan taşınmazın yıkımını bizzat gerçekleştirdik ve yol sorununu çözüme kavuşturduk. Sahadaki ekiplerimiz gerekli incelemeleri yaparak ihtiyaç ivediliğine göre bir plan dahilinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyor. İlçemiz genelinde tüm ekip arkadaşlarımızla hummalı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Nazilli’mizde her gün daha iyisini yapmak için çalışıyoruz” diye konuştu. “MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR” Çalışmaları yakından takip eden Zafer Mahallesi sakinleri, “Başkanımıza ve belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz. İlçemizin trafik sorunu olan yollarından bir tanesiydi. Başkanımız kepçenin başına geçerek evi kendisi yıktı. Sonra hepimizle tek tek sohbet etti. Samimiyetinden ve güler yüzünden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Zafer Mahallesi 1717 Sokak’ta 18 uygulaması sonrası yol ortasında kalan taşınmazı kepçeyle yıkarak yıllardır süren sorunu çözüme ulaştırdı.

AYDIN- Beraberinde Belediye Başkan Vekili Soner Yelkovan, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu ve Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur ile çalışmaları inceleyen Başkan Özcan, projeleri kararlı ve hızlı bir şekilde hayata geçirdiklerini söyledi.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren, trafik kazası riskinin bulunduğu yolların yenilenmesi hususunda önemli adımlar attıklarını ifade eden Özcan, Dallıca Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi ile Yeşil Mahalle 666 Sokak’ta gerçekleştirilen yol çalışmalarını

hatırlattı.

“DAHA İYİSİNİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Zafer Mahallesi 1717 Sokak’ta Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan yıkım ve yol yenileme çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Özcan, “Bugün mesaimize Zafer Mahallemizde başladık. 18 uygulaması ile yol ortasında kalan taşınmazın yıkımını bizzat gerçekleştirdik ve yol sorununu çözüme kavuşturduk. Sahadaki ekiplerimiz gerekli incelemeleri yaparak ihtiyaç ivediliğine göre bir plan dahilinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyor. İlçemiz genelinde tüm ekip arkadaşlarımızla hummalı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Nazilli’mizde her gün daha iyisini yapmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

“MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR”

Çalışmaları yakından takip eden Zafer Mahallesi sakinleri, “Başkanımıza ve belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz. İlçemizin trafik sorunu olan yollarından bir tanesiydi. Başkanımız kepçenin başına geçerek evi kendisi yıktı. Sonra hepimizle tek tek sohbet etti. Samimiyetinden ve güler yüzünden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.