Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özcan, Barış Pınarı Gazisi’ni ziyaret etti

SİYASET 17.12.2019 - 15:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1879+ kez okundu.
 

Başkan Özcan, Barış Pınarı Gazisi’ni ziyaret etti

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın, Barış Pınarı Harekatı’nda yaralanan Gazi Piyade Uzman Çavuş Deniz Öztürk ve ailesini ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Hakdan Öztürk, Askerlik Şube Başkan V. Per. Ast Kd. Üçvş. Ahmet Dicle, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Koçak ve Yeşil Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk, Barış Pınarı Harekatı’nda vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden şarapnel parçaları nedeniyle yaralanan Gazi Piyade Uzman Çavuş Deniz Öztürk ve ailesini ziyaret etti. “MEHMETÇİKLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ” Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Nazilli Kaymakamı Arısoy, “Kutsal vatan toprakları uğruna şehadet mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize ise sağlık ve şifa diliyorum. Vatanımızın ve milletimizin bekası için vatan ve bayrak aşkıyla vatan savunması yapan kahraman Mehmetçiklerimizle gurur duyuyoruz. Deniz Öztürk kardeşimiz başta olmak üzere tüm gazilerimize acil şifalar diliyoruz” dedi. “EVLATLARI BİZİM EVLATLARIMIZDIR” Tüm gazilere acil şifalar dileyen Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Şehitlik ve gazilik hiçbir değerle ölçülemez. Ülkesi, milleti ve bayrağı için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Milletimizin bağımsızlığı, vatanımızın birliği ve bütünlüğü için göğsünü siper eden gazilerimize ve Deniz Öztürk kardeşime acil şifalar diliyorum. Ailesi bizim ailemiz, evlatları bizim evlatlarımızdır” sözlerini kaydetti. “CANIMI SEVE SEVE FEDA EDERİM” Suriye’nin Resulayn Bölgesi’nin güneydoğusunda yaralanan Gazi Piyade Uzman Çavuş Deniz Öztürk, “Kolumda, bacağımda ve sırtımda şarapneller vardı. Geçtiğimiz günlerde operasyonla şarapnelin bir tanesini aldırdım. Kolumda ve bacağımda hala şarapnel parçaları var. Kaymakamımıza ve protokol üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizim için çok büyük bir moral oldu. Şu halimde bile tekrar görev verildiğini bilsem şu dakika itibariyle tekrar geri gider vatanım, milletim, arkadaşlarım için gözümü kırpmadan canımı seve seve feda ederim” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın, Barış Pınarı Harekatı’nda yaralanan Gazi Piyade Uzman Çavuş Deniz Öztürk ve ailesini ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Hakdan Öztürk, Askerlik Şube Başkan V. Per. Ast Kd. Üçvş. Ahmet Dicle, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Koçak ve Yeşil Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk, Barış Pınarı Harekatı’nda vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden şarapnel parçaları nedeniyle yaralanan Gazi Piyade Uzman Çavuş Deniz Öztürk ve ailesini ziyaret etti.

“MEHMETÇİKLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Nazilli Kaymakamı Arısoy, “Kutsal vatan toprakları uğruna şehadet mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize ise sağlık ve şifa diliyorum. Vatanımızın ve milletimizin bekası için vatan ve bayrak aşkıyla vatan savunması yapan kahraman Mehmetçiklerimizle gurur duyuyoruz. Deniz Öztürk kardeşimiz başta olmak üzere tüm gazilerimize acil şifalar diliyoruz” dedi.

“EVLATLARI BİZİM EVLATLARIMIZDIR”

Tüm gazilere acil şifalar dileyen Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Şehitlik ve gazilik hiçbir değerle ölçülemez. Ülkesi, milleti ve bayrağı için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Milletimizin bağımsızlığı, vatanımızın birliği ve bütünlüğü için göğsünü siper eden gazilerimize ve Deniz Öztürk kardeşime acil şifalar diliyorum. Ailesi bizim ailemiz, evlatları bizim evlatlarımızdır” sözlerini kaydetti.

“CANIMI SEVE SEVE FEDA EDERİM”

Suriye’nin Resulayn Bölgesi’nin güneydoğusunda yaralanan Gazi Piyade Uzman Çavuş Deniz Öztürk, “Kolumda, bacağımda ve sırtımda şarapneller vardı. Geçtiğimiz günlerde operasyonla şarapnelin bir tanesini aldırdım. Kolumda ve bacağımda hala şarapnel parçaları var. Kaymakamımıza ve protokol üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizim için çok büyük bir moral oldu. Şu halimde bile tekrar görev verildiğini bilsem şu dakika itibariyle tekrar geri gider vatanım, milletim, arkadaşlarım için gözümü kırpmadan canımı seve seve feda ederim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.