Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özcan Alzheimer Hastaları ile bir araya geldi

GÜNCEL 24.09.2019 - 14:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2946+ kez okundu.
 

Başkan Özcan Alzheimer Hastaları ile bir araya geldi

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla haftanın ilk mesai saatinde Dr. Rıza Arpaz Alzheimer Hasta ve Yakınları İle Buluşma ve Danışmanlık Merkezi’ni ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla Dr. Rıza Arpaz Alzheimer Hasta ve Yakınları İle Buluşma ve Danışmanlık Merkezi’ni ziyaret etti. Göreve geldikleri ilk günden bu yana Alzheimer Merkezi’nin geliştirilmesi ve kapasitesinin artırılması yönünde çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Başkan Özcan, hastalarla sohbet edip yaptıkları aktiviteleri izledi. Alzheimer hastalığına karşı vatandaşların büyük bir hassasiyet göstermesi gerektiğini söyleyen Başkan Özcan, “Her gün düzenli olarak bu merkezde yaşlılarımıza sosyal etkinlikler yaptırılarak hastalığın bir nebze de olsa ilerlemesini engellemek ve bakımlarından dolayı ağır yük altındaki ailelerine destek sunmaktayız. Yaşlılarımızın merkezden yararlanırken ailelerin de kendilerine zaman ayırmalarını, biraz dinlenmelerini ve günlük işlerini rahatça yapmalarına imkan sağlamış oluyoruz. Bu çalışmaların örneklerinin artması için elimizden gelen tüm çalışmaları yapıyoruz” diye konuştu.
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla haftanın ilk mesai saatinde Dr. Rıza Arpaz Alzheimer Hasta ve Yakınları İle Buluşma ve Danışmanlık Merkezi’ni ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla Dr. Rıza Arpaz Alzheimer Hasta ve Yakınları İle Buluşma ve Danışmanlık Merkezi’ni ziyaret etti.

Göreve geldikleri ilk günden bu yana Alzheimer Merkezi’nin geliştirilmesi ve kapasitesinin artırılması yönünde çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Başkan Özcan, hastalarla sohbet edip yaptıkları aktiviteleri izledi.

Alzheimer hastalığına karşı vatandaşların büyük bir hassasiyet göstermesi gerektiğini söyleyen Başkan Özcan, “Her gün düzenli olarak bu merkezde yaşlılarımıza sosyal etkinlikler yaptırılarak hastalığın bir nebze de olsa ilerlemesini engellemek ve bakımlarından dolayı ağır yük altındaki ailelerine destek sunmaktayız. Yaşlılarımızın merkezden yararlanırken ailelerin de kendilerine zaman ayırmalarını, biraz dinlenmelerini ve günlük işlerini rahatça yapmalarına imkan sağlamış oluyoruz. Bu çalışmaların örneklerinin artması için elimizden gelen tüm çalışmaları yapıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.