Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Ozan’dan yaşlı ziyareti

GENEL 28.01.2019 - 17:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2739+ kez okundu.
 

Başkan Ozan’dan yaşlı ziyareti

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın yaşlı Ayşe kaça’nı evinde ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin yaptığı açıklamaya göre, Başkan Tuğrul Ozan, Bayraktepe Mahalle Muhtarı Eray Erbaş ile birlikte Karpuzlu Bayraktepe Mahalle Sakinleri’nden Ayşe Kaçan’ı evinde ziyaret ederek, yaşlıların sorunlarını yerinde dinledi. Ziyaretinde vatandaşlar ile sohbet edip talep ve isteklerini dinleyen Başkan Ozan, yaşlı vatandaşların hayır duasını aldığı belirtildi.
Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın yaşlı Ayşe kaça’nı evinde ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin yaptığı açıklamaya göre, Başkan Tuğrul Ozan, Bayraktepe Mahalle Muhtarı Eray Erbaş ile birlikte Karpuzlu Bayraktepe Mahalle Sakinleri’nden Ayşe Kaçan’ı evinde ziyaret ederek, yaşlıların sorunlarını yerinde dinledi.

Ziyaretinde vatandaşlar ile sohbet edip talep ve isteklerini dinleyen Başkan Ozan, yaşlı vatandaşların hayır duasını aldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.