Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Ozan’dan okullara tam destek

SİYASET 26.02.2018 - 16:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4311+ kez okundu.
 

Başkan Ozan’dan okullara tam destek

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın, Çobanisa Hakim Ahmet Akgün İlkokulu’nu ziyaret ederek, okulun talep ve ihtiyaçları doğrultusunda öğrencilere yönelik hazırlanan kırtasiye ve spor malzemelerini teslim ettiği bildirildi.

AYDIN- Belediyeden edinilen bilgiye göre, içinde defter, oyun hamuru, sulu boya, kuru boya, pastel boya, oyun seti gibi malzemelerin yer aldığı okul malzeme setleri ve Basketbol, Voleybol, Futbol topları hediye edildi. Daha sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, öğrencilerin sorularını cevaplayan Başkan Ozan, öğrencilerin derslerine düzenli olarak çalışmalarını ve başarılı olmalarını istedi. Bireysel kabiliyetlerinin yanı sıra tesis ve malzeme alanında desteklendiği zaman gençlerin önünün açılacağını belirten Başkan Tuğrul Ozan, eğitimdeki başarının her anlamda başarıyı getirdiğini söyleyerek, Karpuzlu okullarının, eğitim camiasının yanında olacaklarını ve ihtiyaçlarını temin edeceklerini, eğitim ve spor alanında okulların ihtiyaçlarının karşılandığını ve karşılanmaya devam edeceğini söyledi.
Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın, Çobanisa Hakim Ahmet Akgün İlkokulu’nu ziyaret ederek, okulun talep ve ihtiyaçları doğrultusunda öğrencilere yönelik hazırlanan kırtasiye ve spor malzemelerini teslim ettiği bildirildi.

AYDIN- Belediyeden edinilen bilgiye göre, içinde defter, oyun hamuru, sulu boya, kuru boya, pastel boya, oyun seti gibi malzemelerin yer aldığı okul malzeme setleri ve Basketbol, Voleybol, Futbol topları hediye edildi.

Daha sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, öğrencilerin sorularını cevaplayan Başkan Ozan, öğrencilerin derslerine düzenli olarak çalışmalarını ve başarılı olmalarını istedi.

Bireysel kabiliyetlerinin yanı sıra tesis ve malzeme alanında desteklendiği zaman gençlerin önünün açılacağını belirten Başkan Tuğrul Ozan, eğitimdeki başarının her anlamda başarıyı getirdiğini söyleyerek, Karpuzlu okullarının, eğitim camiasının yanında olacaklarını ve ihtiyaçlarını temin edeceklerini, eğitim ve spor alanında okulların ihtiyaçlarının karşılandığını ve karşılanmaya devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.