Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Ozan’dan minare yapımına tam destek

GÜNCEL 11.05.2017 - 12:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3415+ kez okundu.
 

Başkan Ozan’dan minare yapımına tam destek

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Koğuk Mahallesi’nde bulunan 600 yıllık Ova Camisinde devam eden minare yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

AYDIN- Koğuk Mahallesi Muhtarı Fatih Yalçınkaya ve Ziraat Odası Koğuk Mahallesi Delegesi Metin Yalçınkaya tarafından karşılanan Başkan Tuğrul Ozan, “Hayırsever vatandaşlarımız tarafından yapılacak minareye Karpuzlu Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde tam destek vereceğiz. Tüm ekipman, makine ve malzeme desteğini sağlayacağız. Göreve geldiğimizden bu yana cami tamirat ve boyama işlemlerinde mahalle camilerine tam destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Yapılan çalışmalar ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Mahalle sakinleri tarafından imece usulü olarak yapılan çalışmalara bizzat katılan Başkan Ozan, harç karma çalışması yaparak yardımcı oldu.
Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Koğuk Mahallesi’nde bulunan 600 yıllık Ova Camisinde devam eden minare yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

AYDIN- Koğuk Mahallesi Muhtarı Fatih Yalçınkaya ve Ziraat Odası Koğuk Mahallesi Delegesi Metin Yalçınkaya tarafından karşılanan Başkan Tuğrul Ozan, “Hayırsever vatandaşlarımız tarafından yapılacak minareye Karpuzlu Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde tam destek vereceğiz. Tüm ekipman, makine ve malzeme desteğini sağlayacağız. Göreve geldiğimizden bu yana cami tamirat ve boyama işlemlerinde mahalle camilerine tam destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Yapılan çalışmalar ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Mahalle sakinleri tarafından imece usulü olarak yapılan çalışmalara bizzat katılan Başkan Ozan, harç karma çalışması yaparak yardımcı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.