Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Ozan’a Kızılay’dan madalya

GENEL 17.06.2017 - 11:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3266+ kez okundu.
 

Başkan Ozan’a Kızılay’dan madalya

Kan Bağış kampanyalarına düzenli olarak verdiği destek ve kan bağışlarından dolayı Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ a madalya verildi.

AYDIN- Türk Kızılayı Aydın Kan Bağış Merkezi yetkilileri tarafından Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’a büyük bir yardımseverlik ve sosyal sorumluluk örneği göstererek hiçbir karşılık beklemeksizin ihtiyacı olan insanların kullanımı amacıyla düzenli kan bağışlayarak Türk Kızılayı’nın seçkin kan bağışçıları arasına katıldığı belirtilerek, madalya beratı ve madalya Türk Kızılayı Aydın Kan Bağış Merkezi yetkilileri Dr. Yunus Özaslan ve Hemşire Bedriye Pınar tarafından verildi. Başkan Ozan, Kızılay yetkililerine berat ve madalya hediyesinden dolayı teşekkürlerini sunarak, kan bağışının ihtiyaç sahipleri için çok önemli olduğunu ve bütün vatandaşlarımızın kan bağışına gereken desteği vermesi gerektiğini, insan hayatının çok önemli olduğunu söyledi. Ozan, tüm vatandaşları Türk Kızılay’ının düzenlemiş olduğu kan bağışı kampanyalarına davet etti.
Kan Bağış kampanyalarına düzenli olarak verdiği destek ve kan bağışlarından dolayı Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ a madalya verildi.

AYDIN- Türk Kızılayı Aydın Kan Bağış Merkezi yetkilileri tarafından Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’a büyük bir yardımseverlik ve sosyal sorumluluk örneği göstererek hiçbir karşılık beklemeksizin ihtiyacı olan insanların kullanımı amacıyla düzenli kan bağışlayarak Türk Kızılayı’nın seçkin kan bağışçıları arasına katıldığı belirtilerek, madalya beratı ve madalya Türk Kızılayı Aydın Kan Bağış Merkezi yetkilileri Dr. Yunus Özaslan ve Hemşire Bedriye Pınar tarafından verildi.

Başkan Ozan, Kızılay yetkililerine berat ve madalya hediyesinden dolayı teşekkürlerini sunarak, kan bağışının ihtiyaç sahipleri için çok önemli olduğunu ve bütün vatandaşlarımızın kan bağışına gereken desteği vermesi gerektiğini, insan hayatının çok önemli olduğunu söyledi. Ozan, tüm vatandaşları Türk Kızılay’ının düzenlemiş olduğu kan bağışı kampanyalarına davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.