Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Ozan, yaşlıların gününü kutladı

GÜNCEL 20.03.2018 - 14:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3299+ kez okundu.
 

Başkan Ozan, yaşlıların gününü kutladı

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Yaşlılar Haftası münasebetiyle Karpuzlu İlçesi Ovapınarı Mahallesi’nde ikamet eden Hatice Ünlü ve Yeni Mahalle sakinlerinden Fatma Anmak’ ı evlerinde ziyaret edip çiçek ve hediyeler vererek, Yaşlılar Günlerini kutladı.

KARPUZLU- “Bugünlerimizi yaşlılara borçluyuz” diyen Başkan Ozan, her fırsatta yaşlıları sevindirmek ve onların gönüllerini almak için Yaşlılar Haftası vesilesiyle onları ziyaret ederek gönüllerini aldı. “Engin tecrübeleriyle topluma yol gösteren değerli büyüklerimize gereken saygıyı göstermek hepimizin görevidir. Bizim kültürümüzde büyüğe saygı ile küçüğe de sevgi ile yaklaşmak vardır. Yaşlılarımıza karşı toplumsal duyarlılığın artması gerekir” ifadesini kullanan Başkan Ozan, “Bulduğumuz her fırsatta yaşlılarımız ziyaret edilmeli, yardıma muhtaçlar sevindirilmeli ve toplumda birlik ve beraberlik sağlanmalı. Günümüzde maalesef bu güzel geleneklerimiz unutulmaya başladı. Bizler bu güzel geleneklerimizi yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya çalışıyoruz. Onların dualarını alabilmek en büyük mutluluk kaynağımızdır. Kültürel değerleri yeni nesillere aktaran, deneyimleriyle bizlere ışık tutan yaşlılarımıza hak ettikleri değeri vermeyi görev biliyoruz’’ dedi.
Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Yaşlılar Haftası münasebetiyle Karpuzlu İlçesi Ovapınarı Mahallesi’nde ikamet eden Hatice Ünlü ve Yeni Mahalle sakinlerinden Fatma Anmak’ ı evlerinde ziyaret edip çiçek ve hediyeler vererek, Yaşlılar Günlerini kutladı.

KARPUZLU- “Bugünlerimizi yaşlılara borçluyuz” diyen Başkan Ozan, her fırsatta yaşlıları sevindirmek ve onların gönüllerini almak için Yaşlılar Haftası vesilesiyle onları ziyaret ederek gönüllerini aldı.

“Engin tecrübeleriyle topluma yol gösteren değerli büyüklerimize gereken saygıyı göstermek hepimizin görevidir. Bizim kültürümüzde büyüğe saygı ile küçüğe de sevgi ile yaklaşmak vardır. Yaşlılarımıza karşı toplumsal duyarlılığın artması gerekir” ifadesini kullanan Başkan Ozan, “Bulduğumuz her fırsatta yaşlılarımız ziyaret edilmeli, yardıma muhtaçlar sevindirilmeli ve toplumda birlik ve beraberlik sağlanmalı. Günümüzde maalesef bu güzel geleneklerimiz unutulmaya başladı. Bizler bu güzel geleneklerimizi yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya çalışıyoruz. Onların dualarını alabilmek en büyük mutluluk kaynağımızdır. Kültürel değerleri yeni nesillere aktaran, deneyimleriyle bizlere ışık tutan yaşlılarımıza hak ettikleri değeri vermeyi görev biliyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.