Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Ozan, Yaşlılar Günü’nü kutladı

SİYASET 02.10.2018 - 14:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2661+ kez okundu.
 

Başkan Ozan, Yaşlılar Günü’nü kutladı

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan Belediye Başkanlığı sayfasından yayınladığı bir mesajla 1 Ekim Dünya Yaşlılar gününü kutladı.

AYDIN- Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan Belediye Başkanlığı sayfasından yayınladığı bir mesajla 1 Ekim Dünya Yaşlılar gününü kutladı. Göreve geldiği günden beri yaşlı ziyaretlerine önem veren Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Yaşlılar günü sebebiyle yaptığı ziyaretlerde yaşlılarımıza çiçek ve hediyeler vererek yaşlılar gününü kutladı. Başkan Ozan yayınladığı mesajda, şunları söyledi: “Yaşadıkları ve sahip olduklarıyla bizlerin yaşamını aydınlatan yaşlılara adanmış bu önemli günde tüm büyüklerimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Geçmiş yılların birikimi ve tecrübesiyle bizlere yol gösteren, sonsuz sevgi ve sabırla bizleri yetiştiren yaşlılarımızı, acıma duygusuyla değil, bilgisi, deneyimi olan, bize tecrübeleri ile kılavuzluk edecek kişiler olarak görmeli ve ona göre saygıda kusur etmemeliyiz. Bizler göreve geldiğimizden bugüne kadar daima yaşlılarımızın yanında olup talep ve sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye çalıştık. Bu maksatla yaşlı ve hastalarımızın ihtiyaçlarına yönelik ‘Evde Hizmet’ dönemini başlattık. Kurduğumuz ekiple yaşlı ve hastalarımızın isteklerini evlerinde karşılamaya çalışıyoruz. Bugünlerimizi yaşlılara borçluyuz, yaşlılarımıza her zaman sevgimizi saygımızı göstermeliyiz. İhtiyaçlarını karşılamak zorundayız. Biz bugüne kadar hep yaşlılarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.”
Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan Belediye Başkanlığı sayfasından yayınladığı bir mesajla 1 Ekim Dünya Yaşlılar gününü kutladı.

AYDIN- Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan Belediye Başkanlığı sayfasından yayınladığı bir mesajla 1 Ekim Dünya Yaşlılar gününü kutladı. Göreve geldiği günden beri yaşlı ziyaretlerine önem veren Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Yaşlılar günü sebebiyle yaptığı ziyaretlerde yaşlılarımıza çiçek ve hediyeler vererek yaşlılar gününü kutladı.

Başkan Ozan yayınladığı mesajda, şunları söyledi:

“Yaşadıkları ve sahip olduklarıyla bizlerin yaşamını aydınlatan yaşlılara adanmış bu önemli günde tüm büyüklerimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir.

Geçmiş yılların birikimi ve tecrübesiyle bizlere yol gösteren, sonsuz sevgi ve sabırla bizleri yetiştiren yaşlılarımızı, acıma duygusuyla değil, bilgisi, deneyimi olan, bize tecrübeleri ile kılavuzluk edecek kişiler olarak görmeli ve ona göre saygıda kusur etmemeliyiz.

Bizler göreve geldiğimizden bugüne kadar daima yaşlılarımızın yanında olup talep ve sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye çalıştık. Bu maksatla yaşlı ve hastalarımızın ihtiyaçlarına yönelik ‘Evde Hizmet’ dönemini başlattık. Kurduğumuz ekiple yaşlı ve hastalarımızın isteklerini evlerinde karşılamaya çalışıyoruz.

Bugünlerimizi yaşlılara borçluyuz, yaşlılarımıza her zaman sevgimizi saygımızı göstermeliyiz. İhtiyaçlarını karşılamak zorundayız. Biz bugüne kadar hep yaşlılarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.