Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Ozan; Vatandaşların Kandili’ni kutladı

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 02.01.2015 - 16:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3541+ kez okundu.
 

Başkan Ozan; Vatandaşların Kandili’ni kutladı

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, kandillerin sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının güçlendiği müstesna zaman dilimleri olduğunu belirtti.

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, kandillerin sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının güçlendiği müstesna zaman dilimleri olduğunu belirtti. Mevlid Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Başkan Ozan, "Kainatın şereflendiği gün olarak telakki edilen Mevlid Kandili’nin, insanlığın da kurtuluşuna açılan bir kapıdır. İki cihan Peygamberi’nin dünyaya teşriflerini kutlarken, O’nun yaşantısı ve ahlakının da örnek alınması gerekiyor" dedi. Ülkemizin ve milletimizin her zamankinden daha çok birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde, mübarek gecelerin birer fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Ozan sözlerine şöyle devam etti. "Peygamberimizin getirmiş olduğu ilahi mesajı iyi anlamak, eşsiz ve örnek olan güzel ahlakını özümsemek, İslam âleminin ona duymuş olduğu içten ve samimi sevgiyi gönüllerden sözlere ve toplumsal bilince aktarmak bu mübarek geceler için önceliklerimizden olmalıdır. O’nun insanlığın huzuru ve mutluluğu için yaptığı çağrının hayatımıza rehberlik etmesini sağlamalı, güzel ahlakı ve yol gösterici nasihatleriyle yaşantımızı güncelleştirmeliyiz. Mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı bu manevi günlerde yaşlıların, hastaların, eş-dost ve akrabaların gönüllerini hoş tutmak, hayatımızdaki olumsuzluklardan kurtulmak, huzura kavuşmak için sevgi ve hoşgörü ortamının sağlanması için bugünleri iyi bir fırsat olarak görmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin mübarek Mevlid Kandili’ni kutluyor, ülkemizin ve milletimizin, birliğine, dirliğine ve kardeşliğine vesile olması temennisiyle hayırlara vesile olmasını diliyor Cenab-ı Allah’tan sağlık, afiyet ve bereket getirmesini de niyaz ederim."
Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, kandillerin sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının güçlendiği müstesna zaman dilimleri olduğunu belirtti.

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, kandillerin sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının güçlendiği müstesna zaman dilimleri olduğunu belirtti.

Mevlid Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Başkan Ozan, "Kainatın şereflendiği gün olarak telakki edilen Mevlid Kandili’nin, insanlığın da kurtuluşuna açılan bir kapıdır. İki cihan Peygamberi’nin dünyaya teşriflerini kutlarken, O’nun yaşantısı ve ahlakının da örnek alınması gerekiyor" dedi.

Ülkemizin ve milletimizin her zamankinden daha çok birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde, mübarek gecelerin birer fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Ozan sözlerine şöyle devam etti. "Peygamberimizin getirmiş olduğu ilahi mesajı iyi anlamak, eşsiz ve örnek olan güzel ahlakını özümsemek, İslam âleminin ona duymuş olduğu içten ve samimi sevgiyi gönüllerden sözlere ve toplumsal bilince aktarmak bu mübarek geceler için önceliklerimizden olmalıdır. O’nun insanlığın huzuru ve mutluluğu için yaptığı çağrının hayatımıza rehberlik etmesini sağlamalı, güzel ahlakı ve yol gösterici nasihatleriyle yaşantımızı güncelleştirmeliyiz. Mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı bu manevi günlerde yaşlıların, hastaların, eş-dost ve akrabaların gönüllerini hoş tutmak, hayatımızdaki olumsuzluklardan kurtulmak, huzura kavuşmak için sevgi ve hoşgörü ortamının sağlanması için bugünleri iyi bir fırsat olarak görmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin mübarek Mevlid Kandili’ni kutluyor, ülkemizin ve milletimizin, birliğine, dirliğine ve kardeşliğine vesile olması temennisiyle hayırlara vesile olmasını diliyor Cenab-ı Allah’tan sağlık, afiyet ve bereket getirmesini de niyaz ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.