Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Ozan: Tekeler’in su sorunu çözülüyor

GÜNCEL 26.08.2017 - 12:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3724+ kez okundu.
 

Başkan Ozan: Tekeler’in su sorunu çözülüyor

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Tekeler Mahallesi’nde yıllardır süre gelen su sorununun Aydın Büyükşehir Belediyesi sayesinde çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

AYDIN- Başkan Ozan, hem hükümetle, hem Aydın Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek Tekeler Mahallesi’nin sorununun tamamen çözüleceğini de belirttiği açıklamasında şunları söyledi: “Değerli arkadaşlarım biz cadde cadde, sokak sokak sorunları bilerek geldik göreve. Meclis üyesi olmadan önce, olduktan sonra, başkan olmadan önce, olduktan sonra hep ilçemizin taleplerini aldık hep çözüm üretmeye çalıştık. Seçilmişler hiç bir zaman engel olmamıştır. Kendilerini engel görmesi de yanlıştır. Bizler görevimizi yaparken hem Büyükşehir Belediyesi, hem de hükümetimizle hizmet köprüsü oluşturduk. Bugün gazetede Tekeler Mahallemizin su sorunu dile getirilmiş. Biz de bu sorunu çözmek için Büyükşehir Belediyesi ile 3 yıldır çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekeler Mahallemizde iki adet içme su kuyusu faaliyete geçirildi, sondaja arıtma tesisi kuruldu,1000 metre içme suyu hattı yapıldı. Kaynak sularının bakımları kaptaj bakımları yapıldı, içme su deposunun bakım ve onarımı yapıldı. Toplam 500 milyar. Su sorunu çözüldü deyip teşekkür edildi. Yaz gelince sorun yine oluştu. Biz de Büyükşehir Belediyesi de proje hazırlattık, ihalesi yapıldı 85 milyar liraya. Sondaj makinaları geldi, en kısa zamanda sondaj yapılacak. Sorun çözülene kadar çalışacağız. Ne demişler yiğidi öldür, hakkını yeme. Hiç kimse ucuz kahramanlık peşinde koşmasın. İlçe halkı adına Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerimi sunarım.”
Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Tekeler Mahallesi’nde yıllardır süre gelen su sorununun Aydın Büyükşehir Belediyesi sayesinde çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

AYDIN- Başkan Ozan, hem hükümetle, hem Aydın Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek Tekeler Mahallesi’nin sorununun tamamen çözüleceğini de belirttiği açıklamasında şunları söyledi:

“Değerli arkadaşlarım biz cadde cadde, sokak sokak sorunları bilerek geldik göreve. Meclis üyesi olmadan önce, olduktan sonra, başkan olmadan önce, olduktan sonra hep ilçemizin taleplerini aldık hep çözüm üretmeye çalıştık.

Seçilmişler hiç bir zaman engel olmamıştır. Kendilerini engel görmesi de yanlıştır. Bizler görevimizi yaparken hem Büyükşehir Belediyesi, hem de hükümetimizle hizmet köprüsü oluşturduk. Bugün gazetede Tekeler Mahallemizin su sorunu dile getirilmiş.

Biz de bu sorunu çözmek için Büyükşehir Belediyesi ile 3 yıldır çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekeler Mahallemizde iki adet içme su kuyusu faaliyete geçirildi, sondaja arıtma tesisi kuruldu,1000 metre içme suyu hattı yapıldı.

Kaynak sularının bakımları kaptaj bakımları yapıldı, içme su deposunun bakım ve onarımı yapıldı. Toplam 500 milyar. Su sorunu çözüldü deyip teşekkür edildi. Yaz gelince sorun yine oluştu. Biz de Büyükşehir Belediyesi de proje hazırlattık, ihalesi yapıldı 85 milyar liraya. Sondaj makinaları geldi, en kısa zamanda sondaj yapılacak. Sorun çözülene kadar çalışacağız.

Ne demişler yiğidi öldür, hakkını yeme. Hiç kimse ucuz kahramanlık peşinde koşmasın. İlçe halkı adına Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerimi sunarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.