Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Ozan, taşeron başvurularını imzaladı

SİYASET 12.01.2018 - 17:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3022+ kez okundu.
 

Başkan Ozan, taşeron başvurularını imzaladı

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın, kadroya geçmek isteyen taşeron işçilerinin başvurularını imzaladığı bildirildi.

AYDIN- Karpuzlu Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Kanun Hükmünde Kararname ile çıkarılan taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili yasadan Belediyemiz bünyesinde hali hazırda çalışmakta olan taşeron işçilerimizin kadro için müracaat başvuruları Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan tarafından imzalandı” denildi. Açıklamada, kayıt altına alınan dosyaların incelenmesi talimatını veren Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın, “Hükumetimiz tarafından çıkarılan 696 sayılı KHK ile getirilen haklar kapsamında kadroya geçmeye hazırlanan Belediye taşeron işçilerimizin şartları uygun olan çalışanlarımız da kadroya geçecek. Herkes için faydalı olacağına inandığımız bu sistemle işçilerimizin daha verimli ve rahat çalışacağını düşünüyorum. Tüm çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştuğu belirtildi.
Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın, kadroya geçmek isteyen taşeron işçilerinin başvurularını imzaladığı bildirildi.

AYDIN- Karpuzlu Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Kanun Hükmünde Kararname ile çıkarılan taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili yasadan Belediyemiz bünyesinde hali hazırda çalışmakta olan taşeron işçilerimizin kadro için müracaat başvuruları Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan tarafından imzalandı” denildi.

Açıklamada, kayıt altına alınan dosyaların incelenmesi talimatını veren Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın, “Hükumetimiz tarafından çıkarılan 696 sayılı KHK ile getirilen haklar kapsamında kadroya geçmeye hazırlanan Belediye taşeron işçilerimizin şartları uygun olan çalışanlarımız da kadroya geçecek. Herkes için faydalı olacağına inandığımız bu sistemle işçilerimizin daha verimli ve rahat çalışacağını düşünüyorum. Tüm çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştuğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.