Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Ozan polisleri kutladı

SİYASET 10.04.2018 - 12:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3310+ kez okundu.
 

Başkan Ozan polisleri kutladı

10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları, dolayısıyla, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Karpuzlu İlçe Emniyet Amirliği’ni ziyaret etti.

AYDIN- Başkan Ozan, ziyarette emniyet mensuplarına çiçek hediye ederek, çikolata ikramında bulundu, Karpuzlu İlçe Emniyet Amiri Ersan Kıyak ve Polis memurlarının Polis Haftası’nı ve Teşkilatın Kuruluşunun 173. Yıldönümünü kutladı. Polislerimize görevlerinde başarılar dileyen Başkan Ozan, “Tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyor, kahraman polislerimize daha nice kahramanlıklar temenni ediyorum. Emniyet Teşkilatımızda şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyorum, halen görevleri başında olan tüm polislerimize de kolaylıklar diliyorum” dedi. Karpuzlu İlçe Emniyet Amiri Ersan Kıyak; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretinden dolayı ilçe teşkilatı adına Başkan Ozan’ a teşekkür etti.
10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları, dolayısıyla, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Karpuzlu İlçe Emniyet Amirliği’ni ziyaret etti.

AYDIN- Başkan Ozan, ziyarette emniyet mensuplarına çiçek hediye ederek, çikolata ikramında bulundu, Karpuzlu İlçe Emniyet Amiri Ersan Kıyak ve Polis memurlarının Polis Haftası’nı ve Teşkilatın Kuruluşunun 173. Yıldönümünü kutladı.

Polislerimize görevlerinde başarılar dileyen Başkan Ozan, “Tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyor, kahraman polislerimize daha nice kahramanlıklar temenni ediyorum. Emniyet Teşkilatımızda şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyorum, halen görevleri başında olan tüm polislerimize de kolaylıklar diliyorum” dedi.

Karpuzlu İlçe Emniyet Amiri Ersan Kıyak; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretinden dolayı ilçe teşkilatı adına Başkan Ozan’ a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.