Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Ozan, Kadınlar Günü’nü kutladı

SİYASET 08.03.2018 - 18:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2879+ kez okundu.
 

Başkan Ozan, Kadınlar Günü’nü kutladı

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlamaları münasebetiyle Belediye Toplantı Salonu’nda, Karpuzlulu kadınlarla bir araya gelerek, bu özel günde karanfil hediye ederek kutladı.

AYDIN- Başkan Ozan, günün anlam ve önemini belirten pastayı eşi Filiz Ozan ile birlikte kesti ve ikramlarda bulundu. Karpuzlu’nun eski ismi (Demircidere’den) seçilen ilk kadın Muhtar Gül Esin’i rahmet ve şükranla anan Başkan Ozan, İlçede yapılan, devam etmekte olan ve yapılacak olan hizmetler ile ilgili bilgiler vererek katılımcı kadınlar ile sohbet edip, istek, talep ve sorunlarını dinledi.Ozan, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Kadınlar da “Bu özel günümüzde bizlerle birlikte oldukları için ve bizleri bu programa davet ettikleri için Başkanımız Tuğrul Ozan’a çok teşekkür ediyoruz" dedi. Daha sonra İlçede çalışan kadınları çalışma ortamlarında ziyaret eden Tuğrul Ozan, Öncelikle ilçede bulunan Erdem Süt Ürünleri Mandırası’nda çalışan kadınlara ziyaret bulundu. Kadınlar gününü kutlayan Başkan Ozan, daha sonra İlçe merkezi ve Tekeler Mahallesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ndeki hocalar, kursiyer kadınlar ile tek tek selamlaşıp karanfil hediye ederek, ayaküstü sohbet etti, bütün kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.
Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlamaları münasebetiyle Belediye Toplantı Salonu’nda, Karpuzlulu kadınlarla bir araya gelerek, bu özel günde karanfil hediye ederek kutladı.

AYDIN- Başkan Ozan, günün anlam ve önemini belirten pastayı eşi Filiz Ozan ile birlikte kesti ve ikramlarda bulundu. Karpuzlu’nun eski ismi (Demircidere’den) seçilen ilk kadın Muhtar Gül Esin’i rahmet ve şükranla anan Başkan Ozan, İlçede yapılan, devam etmekte olan ve yapılacak olan hizmetler ile ilgili bilgiler vererek katılımcı kadınlar ile sohbet edip, istek, talep ve sorunlarını dinledi.Ozan, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Kadınlar da “Bu özel günümüzde bizlerle birlikte oldukları için ve bizleri bu programa davet ettikleri için Başkanımız Tuğrul Ozan’a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha sonra İlçede çalışan kadınları çalışma ortamlarında ziyaret eden Tuğrul Ozan, Öncelikle ilçede bulunan Erdem Süt Ürünleri Mandırası’nda çalışan kadınlara ziyaret bulundu. Kadınlar gününü kutlayan Başkan Ozan, daha sonra İlçe merkezi ve Tekeler Mahallesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ndeki hocalar, kursiyer kadınlar ile tek tek selamlaşıp karanfil hediye ederek, ayaküstü sohbet etti, bütün kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.