Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Ozan’dan federasyona tepki

SPOR 09.04.2018 - 16:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2842+ kez okundu.
 

Başkan Ozan’dan federasyona tepki

Aydın Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha’da dün oynanan Karpuzlu Belediyespor Yıldız Spor maçını Karpuzlu’yu temsilen Karpuzlu Belediyespor Onursal Başkanı Belediye Başkan Tuğrul Ozan da izledi.

AYDIN- Kendisine protokol tribününde ve taraftar grubumuza da tribünlerde yer verilmemesine Başkan Ozan büyük tepki gösterdi. Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, olaya sert tepki gösterirken, şunları söyledi: “Maçtan önceki günlerde hafta içinde federasyona ve Emniyete güvenlik tedbirleri için başvuru yapılmasına rağmen, maç günü stada gittiğimizde Karpuzlu Belediyesporlu taraftarlarımıza tribünde yer verilmemesi ve yürüyüş yolunun ayrılması, ilçemizi temsilen gittiğim maçta tribünler müsait olduğu halde protokol oluşturulmamasını şiddetle kınıyoruz. Sahada bütün tribünlerin Yıldızsporlu taraftarlara ayrılması, büyük bir organizasyon hatası, Biz sporu seven ve her zaman destek olan birisiyiz. Federasyonda da onur kurulu üyesiyiz. İlçelerde oynanan maçlarda protokol sorunu olmadığı her türlü tedbirin alındığı fakat nedense Yıldız sporla yapmış olduğumuz maçta Gençlikspor hizmetlerine ait Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha’da böylesine önemli bir maçta protokole ve taraftarlarımıza tribünde yer vermeyen federasyon ve yetkililerini şiddetle kınıyoruz. 2 bin 500 kişinin izlediği maçta oluşturulan bu mağduriyet, yetkililere ve federasyona inşallah ders olur. Bu tür düzensizlikler, tedbirsizlikle bir daha yaşanmaz. Ayrıca maçta görev yapan güvenlik güçlerimize de teşekkürlerimi sunarım.”
Aydın Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha’da dün oynanan Karpuzlu Belediyespor Yıldız Spor maçını Karpuzlu’yu temsilen Karpuzlu Belediyespor Onursal Başkanı Belediye Başkan Tuğrul Ozan da izledi.

AYDIN- Kendisine protokol tribününde ve taraftar grubumuza da tribünlerde yer verilmemesine Başkan Ozan büyük tepki gösterdi.

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, olaya sert tepki gösterirken, şunları söyledi:

“Maçtan önceki günlerde hafta içinde federasyona ve Emniyete güvenlik tedbirleri için başvuru yapılmasına rağmen, maç günü stada gittiğimizde Karpuzlu Belediyesporlu taraftarlarımıza tribünde yer verilmemesi ve yürüyüş yolunun ayrılması, ilçemizi temsilen gittiğim maçta tribünler müsait olduğu halde protokol oluşturulmamasını şiddetle kınıyoruz.

Sahada bütün tribünlerin Yıldızsporlu taraftarlara ayrılması, büyük bir organizasyon hatası, Biz sporu seven ve her zaman destek olan birisiyiz. Federasyonda da onur kurulu üyesiyiz.

İlçelerde oynanan maçlarda protokol sorunu olmadığı her türlü tedbirin alındığı fakat nedense Yıldız sporla yapmış olduğumuz maçta Gençlikspor hizmetlerine ait Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha’da böylesine önemli bir maçta protokole ve taraftarlarımıza tribünde yer vermeyen federasyon ve yetkililerini şiddetle kınıyoruz. 2 bin 500 kişinin izlediği maçta oluşturulan bu mağduriyet, yetkililere ve federasyona inşallah ders olur. Bu tür düzensizlikler, tedbirsizlikle bir daha yaşanmaz.

Ayrıca maçta görev yapan güvenlik güçlerimize de teşekkürlerimi sunarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.