Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Ozan, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

SİYASET 05.02.2018 - 18:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3642+ kez okundu.
 

Başkan Ozan, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın, KDS’de birinciliği paylaşan öğrencileri ve ailelerini kutladığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Türkiye genelinde 55bin 817 öğrencinin girdiği Kazanım Değerlendirme Sınavında (KDS) birinciliği paylaşan Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi 3. sınıf öğrencisi Eren Doğangüneş ile 4. sınıf öğrencisi Ecem Madran’ ı ve ailelerini makamında kabul ederek, kazanılan bu başarı için öğrencileri ve ailelerini tebrik etti. Başkan Ozan, öğrencileri hediye ile ödüllendirerek, başarılarının devamını diledi. Belediye Başkan Tuğrul Ozan yaptığı açıklamasında, ‘’İlçemizden öğrencilerimizin elde ettiği başarı hepimizi gururlandırdı. Öğretmenleri ve aileleri başta olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Yetenekli öğrencilerimizin sahip çıkılmasını ve bu cevherlerimizi İlçemize kazandırmalıyız, Başarılı öğrencilere her zaman destek olup, ödüllendirmeye devam edeceğiz, Teşvik bizden, çalışmak öğrencilerimizden’’ dedi.
Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın, KDS’de birinciliği paylaşan öğrencileri ve ailelerini kutladığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Türkiye genelinde 55bin 817 öğrencinin girdiği Kazanım Değerlendirme Sınavında (KDS) birinciliği paylaşan Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi 3. sınıf öğrencisi Eren Doğangüneş ile 4. sınıf öğrencisi Ecem Madran’ ı ve ailelerini makamında kabul ederek, kazanılan bu başarı için öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

Başkan Ozan, öğrencileri hediye ile ödüllendirerek, başarılarının devamını diledi. Belediye Başkan Tuğrul Ozan yaptığı açıklamasında, ‘’İlçemizden öğrencilerimizin elde ettiği başarı hepimizi gururlandırdı. Öğretmenleri ve aileleri başta olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Yetenekli öğrencilerimizin sahip çıkılmasını ve bu cevherlerimizi İlçemize kazandırmalıyız, Başarılı öğrencilere her zaman destek olup, ödüllendirmeye devam edeceğiz, Teşvik bizden, çalışmak öğrencilerimizden’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.