Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Ozan, aşure dağıttı

GÜNCEL 29.09.2018 - 12:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3328+ kez okundu.
 

Başkan Ozan, aşure dağıttı

Karpuzlu Belediye Başkanlığının İlçe pazar yerinde yapmış olduğu aşure hayrında Belediye Başkanı Tuğrul Ozan'ın vatandaşlara aşure dağıttığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, siyasi parti başkanları, sivil toplum örgüt temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği aşure hayrının kabul olması dileğinde bulunan Belediye Başkanı Ozan, şunları söyledi: “Bu ay bizler için çok büyük önem arz ediyor. Cenabı Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. İslami takvime göre birçok olay, birçok mucize bu ayda meydana geliyor. Maalesef üzüntü veren Kerbela olayı da bu ayda yaşandı. Rabbim bugüne kadar İslamiyet ve bu ülke için şehadete ermiş herkese rahmet eylesin. Muharrem Ayı’nın Tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, dünyanın neresinde olursa olsun din kardeşlerimize ve insanlığa yapılan tüm zulümlerin son bulmasını, huzur ve kardeşliğin daim olmasını diliyorum. Bizler de Karpuzlu Belediyesi olarak Muharrem Ayı münasebetiyle vatandaşlarımızla bir araya geldik. İlçemiz kapalı pazar yerinde gerçekleştirdiğimiz aşure etkinliğimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum.”
Karpuzlu Belediye Başkanlığının İlçe pazar yerinde yapmış olduğu aşure hayrında Belediye Başkanı Tuğrul Ozan'ın vatandaşlara aşure dağıttığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, siyasi parti başkanları, sivil toplum örgüt temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği aşure hayrının kabul olması dileğinde bulunan Belediye Başkanı Ozan, şunları söyledi:

“Bu ay bizler için çok büyük önem arz ediyor. Cenabı Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. İslami takvime göre birçok olay, birçok mucize bu ayda meydana geliyor. Maalesef üzüntü veren Kerbela olayı da bu ayda yaşandı. Rabbim bugüne kadar İslamiyet ve bu ülke için şehadete ermiş herkese rahmet eylesin.

Muharrem Ayı’nın Tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, dünyanın neresinde olursa olsun din kardeşlerimize ve insanlığa yapılan tüm zulümlerin son bulmasını, huzur ve kardeşliğin daim olmasını diliyorum.

Bizler de Karpuzlu Belediyesi olarak Muharrem Ayı münasebetiyle vatandaşlarımızla bir araya geldik. İlçemiz kapalı pazar yerinde gerçekleştirdiğimiz aşure etkinliğimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.