Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan'ın Regaip Kandili mesajı

SİYASET 22.03.2018 - 17:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3373+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan'ın Regaip Kandili mesajı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AYDIN- Başkan Özakcan, “Barış, dostluk ve kardeşlik duygularına katkı sunması temennisiyle; tüm hemşehrilerimizin Regaip Kandili’ni ve mübarek üç aylarını tebrik ediyorum” dedi. Özakcan’ın mesajında “Bu gece manevi bir yenilenme mevsimi olan mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ni idrak etmenin bir kez daha sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşayacağız. Üç aylar, maneviyatın daha yüksek yaşandığı zamanlardır. Hayatımızı ve yaşadıklarımızı yeniden gözden geçirmemize vesile olan mağfiret ve merhamet mevsimidir. Bu merhamet mevsimini fırsat bilerek kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine insani ve ahlaki niteliklerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, barış, dostluk ve kardeşlik duygularına katkı sunması temennisiyle; tüm hemşehrilerimizin Regaip Kandili’ni ve mübarek üç aylarını tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerine yer verdi.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AYDIN- Başkan Özakcan, “Barış, dostluk ve kardeşlik duygularına katkı sunması temennisiyle; tüm hemşehrilerimizin Regaip Kandili’ni ve mübarek üç aylarını tebrik ediyorum” dedi.

Özakcan’ın mesajında “Bu gece manevi bir yenilenme mevsimi olan mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ni idrak etmenin bir kez daha sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşayacağız. Üç aylar, maneviyatın daha yüksek yaşandığı zamanlardır. Hayatımızı ve yaşadıklarımızı yeniden gözden geçirmemize vesile olan mağfiret ve merhamet mevsimidir. Bu merhamet mevsimini fırsat bilerek kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine insani ve ahlaki niteliklerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, barış, dostluk ve kardeşlik duygularına katkı sunması temennisiyle; tüm hemşehrilerimizin Regaip Kandili’ni ve mübarek üç aylarını tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.