Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan’dan yeni yıl mesajı

SİYASET 30.12.2017 - 16:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2060+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan’dan yeni yıl mesajı

Efeler Belediye Başkanı M.Mesut Özakcan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AYDIN- Belediye Başkanı Özakcan, yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: ”Acısıyla tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geride bıraktık. Her gelen yeni yıl, hem hüznü barındırır içinde, hem umudu. 2017 yılı başta ülkemiz olmak üzere dünya için pek iyi geçmese de, biliyor ve inanıyoruz ki her yeni yıl, umut yelkenlerin açıldığı yeni bir başlangıçtır. Dünü biliriz, bugünü yaşarız, yarın için umut besleriz. Umarım bu yeni yılda geride bıraktığımız yıllarda yaşamadığımız mutlulukları yaşarız. Varsın hayatımızda bir sürü sorun olsun, siz yüzünüzden gülümsemeyi, yanağınızda ki gamzeleri, etrafınızdaki insanlardan esirgemeyin. Çünkü bizler asla umutsuzluğa düşmeyen Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yol gösterdiği güçlü bir tarihe ve inanca sahibiz. Yılmadan, bıkmadan, azimle, sabırla; Demokrasi, hukuk, özgürlük ve eşitlik mücadelesini hep birlikte vereceğiz. Her ulaşılan hedef bizler için diğer hedeflerimize ulaşmamızda itici bir güç etkisi yapacaktır. Başta ilimiz, ilçemiz için olmak üzere ülkemiz için, Cumhuriyetimiz için, tüm Ulusumuz için, ailemiz için, sevdiklerimiz için Umut, Sağlık, Sevgi, Huzur ve Barış’ın egemen olduğu yeni bir yıl olmasını dilerim.”
Efeler Belediye Başkanı M.Mesut Özakcan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AYDIN- Belediye Başkanı Özakcan, yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

”Acısıyla tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geride bıraktık. Her gelen yeni yıl, hem hüznü barındırır içinde, hem umudu. 2017 yılı başta ülkemiz olmak üzere dünya için pek iyi geçmese de, biliyor ve inanıyoruz ki her yeni yıl, umut yelkenlerin açıldığı yeni bir başlangıçtır. Dünü biliriz, bugünü yaşarız, yarın için umut besleriz. Umarım bu yeni yılda geride bıraktığımız yıllarda yaşamadığımız mutlulukları yaşarız. Varsın hayatımızda bir sürü sorun olsun, siz yüzünüzden gülümsemeyi, yanağınızda ki gamzeleri, etrafınızdaki insanlardan esirgemeyin. Çünkü bizler asla umutsuzluğa düşmeyen Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yol gösterdiği güçlü bir tarihe ve inanca sahibiz. Yılmadan, bıkmadan, azimle, sabırla; Demokrasi, hukuk, özgürlük ve eşitlik mücadelesini hep birlikte vereceğiz. Her ulaşılan hedef bizler için diğer hedeflerimize ulaşmamızda itici bir güç etkisi yapacaktır. Başta ilimiz, ilçemiz için olmak üzere ülkemiz için, Cumhuriyetimiz için, tüm Ulusumuz için, ailemiz için, sevdiklerimiz için Umut, Sağlık, Sevgi, Huzur ve Barış’ın egemen olduğu yeni bir yıl olmasını dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.