Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan’dan yarıyıl tatili mesajı

GÜNCEL 19.01.2018 - 19:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3602+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan’dan yarıyıl tatili mesajı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 2017-2018 eğitim öğretim döneminin, tamamlanan yarıyılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AYDIN- Öğrenci, öğretmen ve velilerin sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yarıyıl tatili geçirmelerini dileyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili öğrenciler, öğretmenler ve veliler; Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız ve özveriyle sürdürdüğünüz 2017-2018 eğitim-öğretim döneminin birinci yarıyılını tamamlamış bulunmaktayız. Sevgili öğrencilerimiz; Yarıyıl tatili hem dinlenme ve eğlenme zamanı olmakla birlikte hem de derslerinizdeki eksikliklerinizi tamamlamak için iyi bir fırsattır. Yarıyıl tatilinizi en iyi şekilde değerlendirdiğinizden ve ikinci dönemde başarınızı arttıracağınızdan eminim. Bu yarıyıl tatilinde Aydın’ımızın, Efeler ilçemizin tarihi mekanlarını, müzelerini gezmenizi, kütüphanelerinde vakit geçirmenizi, kitap okumanızı, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güzel zaman geçirmenizi, aynı zamanda sportif, sanatsal ve kültürel değeri olan sosyal aktivitelere katılmanızı diliyorum. Birinci yarıyılın sona ermesi nedeniyle emeklerinden dolayı öğretmen ve velilerimize de teşekkür ederim. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı, huzur ve mutluluk içinde geçirecekleri bir tatil diliyorum.”
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 2017-2018 eğitim öğretim döneminin, tamamlanan yarıyılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AYDIN- Öğrenci, öğretmen ve velilerin sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yarıyıl tatili geçirmelerini dileyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili öğrenciler, öğretmenler ve veliler; Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız ve özveriyle sürdürdüğünüz 2017-2018 eğitim-öğretim döneminin birinci yarıyılını tamamlamış bulunmaktayız. Sevgili öğrencilerimiz; Yarıyıl tatili hem dinlenme ve eğlenme zamanı olmakla birlikte hem de derslerinizdeki eksikliklerinizi tamamlamak için iyi bir fırsattır. Yarıyıl tatilinizi en iyi şekilde değerlendirdiğinizden ve ikinci dönemde başarınızı arttıracağınızdan eminim. Bu yarıyıl tatilinde Aydın’ımızın, Efeler ilçemizin tarihi mekanlarını, müzelerini gezmenizi, kütüphanelerinde vakit geçirmenizi, kitap okumanızı, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güzel zaman geçirmenizi, aynı zamanda sportif, sanatsal ve kültürel değeri olan sosyal aktivitelere katılmanızı diliyorum. Birinci yarıyılın sona ermesi nedeniyle emeklerinden dolayı öğretmen ve velilerimize de teşekkür ederim. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı, huzur ve mutluluk içinde geçirecekleri bir tatil diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.