Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan’dan Tıp Bayramı mesajı

GÜNCEL 14.03.2018 - 08:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4108+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan’dan Tıp Bayramı mesajı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- 14 Mart Tıp Bayramı’nın evrensel bir bayram olduğunu ifade eden Başkan Özakcan, mesajında şunları söyledi: “İnsan sağlığının korunması, sağlık sorunlarının ortadan kaldırılması adına her koşulda görev yapan doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarının ortaya koyduğu çabanın değeri ölçüsüzdür. Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği en temel haktır. Ülkemizde 14 Mart Tıp Bayramı;  modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen ve ilk kez 1919’ da işgal altında ki İstanbul’ da tıp öğrencileri tarafından kutlanmıştır. Türk milletinin geleceğinde hekimlerimizin kutsal yeri açıkça ortadadır. Bu düşünce ve önemi belki de büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ’Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz’ sözü, en kısa şekilde özetlemektedir. Hayatını tıp bilimine ve insanlığın hizmetine adayan, insanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal saygın ve onurlu mesleği büyük fedakarlıkla yerine getiren, başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutluyor,  çalışmalarında başarılar diliyorum.”
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- 14 Mart Tıp Bayramı’nın evrensel bir bayram olduğunu ifade eden Başkan Özakcan, mesajında şunları söyledi:

“İnsan sağlığının korunması, sağlık sorunlarının ortadan kaldırılması adına her koşulda görev yapan doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarının ortaya koyduğu çabanın değeri ölçüsüzdür. Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği en temel haktır.

Ülkemizde 14 Mart Tıp Bayramı;  modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen ve ilk kez 1919’ da işgal altında ki İstanbul’ da tıp öğrencileri tarafından kutlanmıştır. Türk milletinin geleceğinde hekimlerimizin kutsal yeri açıkça ortadadır. Bu düşünce ve önemi belki de büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ’Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz’ sözü, en kısa şekilde özetlemektedir.

Hayatını tıp bilimine ve insanlığın hizmetine adayan, insanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal saygın ve onurlu mesleği büyük fedakarlıkla yerine getiren, başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutluyor,  çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.