Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan’dan sağlık ocağına ziyaret

SİYASET 12.12.2017 - 12:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2322+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan’dan sağlık ocağına ziyaret

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın, 7 Nolu Sağlık Ocağı’nı ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Efeler Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan 7 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’ne ziyaret gerçekleştiren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, hastalarla sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Özakcan, Aile Hekimi Dr. Davut Çetin ile de bir süre görüşerek, “Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam anlamıyla yararlanabilmesi için var gücüyle çalışan doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık personeline kolaylıklar diliyorum” dedi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a ziyaretinde, Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Osman Derya Tıkır ve Daire Müdürleri de eşlik etti.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın, 7 Nolu Sağlık Ocağı’nı ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Efeler Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan 7 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’ne ziyaret gerçekleştiren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, hastalarla sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Özakcan, Aile Hekimi Dr. Davut Çetin ile de bir süre görüşerek, “Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam anlamıyla yararlanabilmesi için var gücüyle çalışan doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık personeline kolaylıklar diliyorum” dedi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a ziyaretinde, Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Osman Derya Tıkır ve Daire Müdürleri de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.