Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan'dan Pınardere'ye düğün salonu sözü

GENEL 09.02.2019 - 11:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4043+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan'dan Pınardere'ye düğün salonu sözü

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Pınardere Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle halkının talebi üzerine Başkan Özakcan’ın, düğün salonu sözü verdiği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, mahalle meydanında vatandaşlarla buluşan Başkan Özakcan, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların düğün salonu talebine kayıtsız kalmayan Özakcan, talebi yerine getirme sözü verdi. Başkan Özakcan, "Merkez mahallelerimiz ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarımıza da eşit hizmet ediyoruz. Düğün salonu konusunu muhtarımız daha önce de bizlere iletmişti. Burada düğün salonu yapılacak en uygun alan mera bölgesinde olduğu için bizlerin elinde olmayan yasal prosedürlerden dolayı gecikti. İnşallah önümüzdeki dönemde de sizlerle yine beraber olarak bu hizmetimizi gerçekleştireceğiz. Sözümüz söz, Pınardere Halkı cemiyetleri için en güzel düğün salonuna kavuşacak" şeklinde konuştu. TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ Mahallede askere gidecek olan gençleri de unutmayan Özakcan gençlere bağımsızlığımızın sembolü Türk Bayrağı hediye etti. Gençlere hayırlı teskereler dileyen Özakcan, "Aileleriniz bize, vatan size emanet. Gözünüz arkada kalmasın" diyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Pınardere Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle halkının talebi üzerine Başkan Özakcan’ın, düğün salonu sözü verdiği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, mahalle meydanında vatandaşlarla buluşan Başkan Özakcan, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların düğün salonu talebine kayıtsız kalmayan Özakcan, talebi yerine getirme sözü verdi. Başkan Özakcan, "Merkez mahallelerimiz ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarımıza da eşit hizmet ediyoruz. Düğün salonu konusunu muhtarımız daha önce de bizlere iletmişti. Burada düğün salonu yapılacak en uygun alan mera bölgesinde olduğu için bizlerin elinde olmayan yasal prosedürlerden dolayı gecikti. İnşallah önümüzdeki dönemde de sizlerle yine beraber olarak bu hizmetimizi gerçekleştireceğiz. Sözümüz söz, Pınardere Halkı cemiyetleri için en güzel düğün salonuna kavuşacak" şeklinde konuştu.

TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ

Mahallede askere gidecek olan gençleri de unutmayan Özakcan gençlere bağımsızlığımızın sembolü Türk Bayrağı hediye etti. Gençlere hayırlı teskereler dileyen Özakcan, "Aileleriniz bize, vatan size emanet. Gözünüz arkada kalmasın" diyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.