Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan’dan Kadir Gecesi mesajı

SİYASET 20.06.2017 - 17:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3651+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan’dan Kadir Gecesi mesajı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in Kadir Gecesi’nde indirildiğini hatırlatan Başkan Özakcan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kadir Gecesi,  Kuran-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından önemli zamanlardan bir tanesidir. Kuran-ı Kerim tüm insanlığın rehberi olmuş, insanca yaşamayı öğretmiş ve tüm insanlığı aydınlık günlere kavuşturmuştur. Kardeşlik, birlik ve beraberlik sofralarında buluştuğumuz Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelirken, Kadir Gecesi’ne ulaşmanın manevi huzurunu ve Ramazan Bayramı’na kavuşacak olmanın sevincini yaşıyoruz. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede tüm insanlık için, yaşanan sıkıntıların son bulması için dualarımızı eksik etmeyelim. Her ayı Ramazan, her gün ve geceyi Kadir Gecesi gibi yaşamaya gayret etmeli, dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine, sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmalı, yetimlerin, kimsesizlerin, fakir ve muhtaçların yüzünü güldürmeli, onlara yardım elini uzatmalıyız. Bu mübarek gecenin tüm insanlık alemine sevgi, saygı, huzur, barış ve mutluluk getirmesini, tutulan oruçların, edilen duaların kabul edilmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum.”
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in Kadir Gecesi’nde indirildiğini hatırlatan Başkan Özakcan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kadir Gecesi,  Kuran-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından önemli zamanlardan bir tanesidir. Kuran-ı Kerim tüm insanlığın rehberi olmuş, insanca yaşamayı öğretmiş ve tüm insanlığı aydınlık günlere kavuşturmuştur.

Kardeşlik, birlik ve beraberlik sofralarında buluştuğumuz Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelirken, Kadir Gecesi’ne ulaşmanın manevi huzurunu ve Ramazan Bayramı’na kavuşacak olmanın sevincini yaşıyoruz. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede tüm insanlık için, yaşanan sıkıntıların son bulması için dualarımızı eksik etmeyelim. Her ayı Ramazan, her gün ve geceyi Kadir Gecesi gibi yaşamaya gayret etmeli, dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine, sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmalı, yetimlerin, kimsesizlerin, fakir ve muhtaçların yüzünü güldürmeli, onlara yardım elini uzatmalıyız. Bu mübarek gecenin tüm insanlık alemine sevgi, saygı, huzur, barış ve mutluluk getirmesini, tutulan oruçların, edilen duaların kabul edilmesini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.