Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan'dan adaylık işareti

SİYASET 19.10.2017 - 15:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2483+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan'dan adaylık işareti

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, "Önümüzdeki dönemde çıtayı yükseltmek istiyorum" sözleriyle ilk seçimde yeniden aday olacağının işaretini verdi.

AYDIN- Efeler Belediyesi’nin ’19 Ekim Muhtarlar Günü’ nedeniyle ilçedeki mahalle muhtarlarına yemek verdiği yemekte bir konuşma yapan Başkan Mesut Özakcan, ilk yerel seçimlerde yeniden aday olacağının sinyalini verdi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Kızılcaköy Mahallesi’ndeki Keyif Bahçesi Restaurant’ta birim müdürlerinin de hazır bulunduğu yemekte, Efeler Belediyesi olarak her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini söyledi. Başkan Özakcan, “Hiçbir ayrım gözetmeden muhtarlarımız ile gönül birliği içerisinde bir 3 buçuk yılı geride bıraktık. Görev dönemimiz sonunda Rabbim de sağlık verirse, bir sonraki beş yıllık dönemde yine sizlerle birlikte mahallelerimizi daha yaşanılır bir yaşam alanı haline getirmeyi planlıyorum. Bugüne kadar verdiğimiz hizmetleri, kamuoyunda da güzel bir şekilde karşılığını bulduğumuz başarılı çıtayı hep birlikte yükseltmek istiyorum” şeklinde konuştu. “Başkan bu söz, yeniden adaylık sinyali mi diye?” sorduğumuzda, “Siz de anlamışsınız zaten” demekle yetindi.
Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, "Önümüzdeki dönemde çıtayı yükseltmek istiyorum" sözleriyle ilk seçimde yeniden aday olacağının işaretini verdi.

AYDIN- Efeler Belediyesi’nin ’19 Ekim Muhtarlar Günü’ nedeniyle ilçedeki mahalle muhtarlarına yemek verdiği yemekte bir konuşma yapan Başkan Mesut Özakcan, ilk yerel seçimlerde yeniden aday olacağının sinyalini verdi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Kızılcaköy Mahallesi’ndeki Keyif Bahçesi Restaurant’ta birim müdürlerinin de hazır bulunduğu yemekte, Efeler Belediyesi olarak her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini söyledi. Başkan Özakcan, “Hiçbir ayrım gözetmeden muhtarlarımız ile gönül birliği içerisinde bir 3 buçuk yılı geride bıraktık. Görev dönemimiz sonunda Rabbim de sağlık verirse, bir sonraki beş yıllık dönemde yine sizlerle birlikte mahallelerimizi daha yaşanılır bir yaşam alanı haline getirmeyi planlıyorum. Bugüne kadar verdiğimiz hizmetleri, kamuoyunda da güzel bir şekilde karşılığını bulduğumuz başarılı çıtayı hep birlikte yükseltmek istiyorum” şeklinde konuştu.

“Başkan bu söz, yeniden adaylık sinyali mi diye?” sorduğumuzda, “Siz de anlamışsınız zaten” demekle yetindi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.