Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan’a yılın en başarılısı ödülü

GÜNCEL 21.04.2018 - 16:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3654+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan’a yılın en başarılısı ödülü

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanı' seçildiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, KAMUDER Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde çeşitli kategorilerde kamu görevlileri arasında kamuoyu araştırmaları yapıldı. Bu yıl 12'incisi düzenlenen araştırma kapsamında Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanı' ödülünü almaya hak kazandı. Düzenlenen tören ile ödülünü alan Başkan Özakcan, "Bu gurur hepimizin, tüm Efeler halkının. Bizi bu ödüle layık gören tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Ankara'da düzenlenen ödül törenine milletvekilleri, belediye başkanları, üst düzey kamu kurum yetkilileri ve özel sektör yöneticileri katıldı.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanı' seçildiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, KAMUDER Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde çeşitli kategorilerde kamu görevlileri arasında kamuoyu araştırmaları yapıldı. Bu yıl 12'incisi düzenlenen araştırma kapsamında Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanı' ödülünü almaya hak kazandı. Düzenlenen tören ile ödülünü alan Başkan Özakcan, "Bu gurur hepimizin, tüm Efeler halkının. Bizi bu ödüle layık gören tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Ankara'da düzenlenen ödül törenine milletvekilleri, belediye başkanları, üst düzey kamu kurum yetkilileri ve özel sektör yöneticileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.