Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan, Zeytinköylülerle bir araya geldi

GENEL 07.07.2018 - 20:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3063+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan, Zeytinköylülerle bir araya geldi

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın, Cuma günleri mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiği, bu haftaki adresinin de Zeytinköy Mahallesi olduğu bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu hafta Zeytinköy Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Özakcan, vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve talepleri dinledi. Efeler Belediyesi Özel Kalem Müdürü Abdulkadir Baş, Park ve Bahçeler Müdürü Sibel Erbaş ve Fen İşleri Müdürü Figen Çakırtaş'ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Özakcan, Cuma namazının ardından mahalle halkı ile mahalle meydanında buluştu. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Belediye başkanlığı zor ve meşakkatli bir iş. Telefonunuz ve kapınız halka her zaman açık olacak. Bizler de ekibimizle birlikte her zaman halkla iç içe oluyor, sorun ve taleplerini dinliyoruz. Görev ve sorumluluk alanımız içerisindeki her talebi yerine getirmeye çalışıyoruz. Zeytinköy Mahallemiz de hizmet götürdüğümüz 83 mahallemizden sadece bir tanesi. Merkez mahallelerde vatandaşlarımıza ne hizmet veriyorsak buradaki vatandaşlarımız da aynı hizmetten yararlanıyorlar. Vatandaşlarımıza belediyemize gösterdiği teveccühten dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz" dedi. Zeytinköy Mahalle Muhtarı Muammer Yanık da, Başkan Özakcan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek mahallelerine getirilen hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette ayrıca Ambarcık Mahalle Muhtarı Bahtiyar Çoban, Danişment Mahalle Muhtarı İsmail Efe ve Konuklu Mahalle Muhtarı Fethi Şahin de hazır bulundu.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın, Cuma günleri mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiği, bu haftaki adresinin de Zeytinköy Mahallesi olduğu bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu hafta Zeytinköy Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Özakcan, vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve talepleri dinledi. Efeler Belediyesi Özel Kalem Müdürü Abdulkadir Baş, Park ve Bahçeler Müdürü Sibel Erbaş ve Fen İşleri Müdürü Figen Çakırtaş'ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Özakcan, Cuma namazının ardından mahalle halkı ile mahalle meydanında buluştu.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Belediye başkanlığı zor ve meşakkatli bir iş. Telefonunuz ve kapınız halka her zaman açık olacak. Bizler de ekibimizle birlikte her zaman halkla iç içe oluyor, sorun ve taleplerini dinliyoruz. Görev ve sorumluluk alanımız içerisindeki her talebi yerine getirmeye çalışıyoruz. Zeytinköy Mahallemiz de hizmet götürdüğümüz 83 mahallemizden sadece bir tanesi. Merkez mahallelerde vatandaşlarımıza ne hizmet veriyorsak buradaki vatandaşlarımız da aynı hizmetten yararlanıyorlar. Vatandaşlarımıza belediyemize gösterdiği teveccühten dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz" dedi.

Zeytinköy Mahalle Muhtarı Muammer Yanık da, Başkan Özakcan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek mahallelerine getirilen hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette ayrıca Ambarcık Mahalle Muhtarı Bahtiyar Çoban, Danişment Mahalle Muhtarı İsmail Efe ve Konuklu Mahalle Muhtarı Fethi Şahin de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.