Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan, yeni yılda hastaları unutmadı

SİYASET 02.01.2016 - 00:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4155+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan, yeni yılda hastaları unutmadı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, yeni yılın ilk dakikalarında Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek hastaların yeni yıllarını kutladı.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve eşi Gülay Özakcan 2016 yılının ilk dakikalarında Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Hastanede yatan hastalara ve yakınlarına gül hediye ederek yeni yıllarını kutlayan Başkan Özakcan, yeni yılda tüm hastalara acil şifalar diledi.   Odaları tek tek dolaşan Özakcan, "Hepimiz sağlığımızın değerini hasta olunca anlıyoruz. Yeni yılın ilk dakikalarında sağlığını kaybederek 2016’ya hastanede giren ve morale ihtiyacı olan hastalarla birlikte olarak onların bir nebze olsun yüzlerini güldürmek istedik. Yeni yılda umarım tüm hastalarımız sağlıklarına kavuşur" dedi.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, yeni yılın ilk dakikalarında Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek hastaların yeni yıllarını kutladı.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve eşi Gülay Özakcan 2016 yılının ilk dakikalarında Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Hastanede yatan hastalara ve yakınlarına gül hediye ederek yeni yıllarını kutlayan Başkan Özakcan, yeni yılda tüm hastalara acil şifalar diledi.

  Odaları tek tek dolaşan Özakcan, "Hepimiz sağlığımızın değerini hasta olunca anlıyoruz. Yeni yılın ilk dakikalarında sağlığını kaybederek 2016’ya hastanede giren ve morale ihtiyacı olan hastalarla birlikte olarak onların bir nebze olsun yüzlerini güldürmek istedik. Yeni yılda umarım tüm hastalarımız sağlıklarına kavuşur" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.