Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan usta oyuncuları ağırladı

SİYASET 19.02.2018 - 09:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3187+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan usta oyuncuları ağırladı

Usta oyuncular Altan Erkekli ile Veysel Diker, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, belediye olarak sanata ve sanatçıya hep önem verdiklerini, Efeler ilçesinde kültür ile sanatın gelişmesi için çabaladıklarını belirtti. Samimi sohbetlerin edildiği ziyarette, oyuncu Altan Erkekli, Efeler ilçesinde bulundukları için memnun olduklarını belirterek, Efeler’in gelişimi için ve sanatçıya verdiği değerden dolayı Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a teşekkür etti. Sanatçılar, ziyaretin ardından kendilerini uğurlayan Efeler Belediye Başkanı Özakcan ile günün anısına fotoğraf çektirdiler.
Usta oyuncular Altan Erkekli ile Veysel Diker, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, belediye olarak sanata ve sanatçıya hep önem verdiklerini, Efeler ilçesinde kültür ile sanatın gelişmesi için çabaladıklarını belirtti.

Samimi sohbetlerin edildiği ziyarette, oyuncu Altan Erkekli, Efeler ilçesinde bulundukları için memnun olduklarını belirterek, Efeler’in gelişimi için ve sanatçıya verdiği değerden dolayı Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a teşekkür etti.

Sanatçılar, ziyaretin ardından kendilerini uğurlayan Efeler Belediye Başkanı Özakcan ile günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.