Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan, Tepecik Tuğla Spor’un gecesine katıldı

SİYASET 12.03.2019 - 19:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3853+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan, Tepecik Tuğla Spor’un gecesine katıldı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Tepecik Tuğla Spor'un dayanışma gecesine katıldı.

AYDIN- Aydın'ın Efeler İlçesi’nin kökü spor kulüplerinden Tepecik Tuğla Spor, Aydın-Muğla Karayolu üzerindeki bir restoranda dayanışma yemeği düzenledi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a, kulüp yöneticileri ve çok sayıda spor severin katıldığı yemekte, spor ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı plaket takdim edildi. Gecenin açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Ertan Kaya, "Bildiğiniz gibi önümüzdeki sezonda Aydın Amatör Süper Lig'de mücadele edeceğiz. Bu başarıyı göstermemizde birçok büyüğümüzün de desteği var. Mesut başkanımız sağ olsun her zaman bizim yanımızda oldular. Sadece kulübümüze değil ilçemizdeki birçok spor kulübüne ve sporcuya önemli katkıları oldu. Kendisini spor adına bugüne kadar yaptığı hizmet ve katkılardan dolayı kutluyor, teşekkür ediyorum" dedi. Kulüp Başkanı Kaya'nın konuşmasının ardından plaketini Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan'ın elinden alan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Göreve geldiğimiz günden bu yana hiç bir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızı kucaklayan bir anlayışla hizmet ettik. Görev ve sorumluluk alanımızdaki hizmetlerimizi gerçekleştirirken de spor ve sporcuyu ihmal etmedik. Bir çok kez belediye meclisimizin aldığı kararlar ile maddi desteklerde bulunarak gençlerimizi destekledik. Kulüplerimizin müsabakalarında da tribünlerde de yer alarak manevi destek olduk. Önümüzdeki dönemde de inşallah bu desteklerimiz artarak sürecek" ifadelerini kullandı.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Tepecik Tuğla Spor'un dayanışma gecesine katıldı.

AYDIN- Aydın'ın Efeler İlçesi’nin kökü spor kulüplerinden Tepecik Tuğla Spor, Aydın-Muğla Karayolu üzerindeki bir restoranda dayanışma yemeği düzenledi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a, kulüp yöneticileri ve çok sayıda spor severin katıldığı yemekte, spor ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı plaket takdim edildi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Ertan Kaya, "Bildiğiniz gibi önümüzdeki sezonda Aydın Amatör Süper Lig'de mücadele edeceğiz. Bu başarıyı göstermemizde birçok büyüğümüzün de desteği var. Mesut başkanımız sağ olsun her zaman bizim yanımızda oldular. Sadece kulübümüze değil ilçemizdeki birçok spor kulübüne ve sporcuya önemli katkıları oldu. Kendisini spor adına bugüne kadar yaptığı hizmet ve katkılardan dolayı kutluyor, teşekkür ediyorum" dedi.

Kulüp Başkanı Kaya'nın konuşmasının ardından plaketini Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan'ın elinden alan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Göreve geldiğimiz günden bu yana hiç bir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızı kucaklayan bir anlayışla hizmet ettik. Görev ve sorumluluk alanımızdaki hizmetlerimizi gerçekleştirirken de spor ve sporcuyu ihmal etmedik. Bir çok kez belediye meclisimizin aldığı kararlar ile maddi desteklerde bulunarak gençlerimizi destekledik. Kulüplerimizin müsabakalarında da tribünlerde de yer alarak manevi destek olduk. Önümüzdeki dönemde de inşallah bu desteklerimiz artarak sürecek" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.