Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan seçim otobüsüyle halkı selamladı

SİYASET 07.02.2019 - 11:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3033+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan seçim otobüsüyle halkı selamladı

Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti’nin Efeler Belediye Başkan Adayı M. Mesut Özakcan’ın, seçim otobüsü ile şehir turu atarak Efeler halkını selamladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi seçim çalışmalarına hızla başlayan Başkan Özakcan, vatandaşlara birebir Demokrat Parti’den aday olduğunu seçim otobüsünden duyurarak ‘Yeter! Artık Söz Efeler Halkınındır’ dedi. ‘Her şey Efeler İçin’ sloganıyla seçim otobüsünden halkı selamlayan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın, vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğü, araçlarıyla seyir halindeki vatandaşların da korna çalarak başkana sevgi gösterisinde bulundukları belirtildi. Başkan Özakcan’ın şehir turunun Manolya Park’ta son bulduğu, burada da kendisini Demokrat Parti il ve ilçe yöneticileri ile vatandaşlar karşıladığı kaydedildi. “TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR BELEDİYE YARATTIK” Manolya Park’ta, ‘Efeler’in Mesut Abisi’ sloganı ve alkışlar eşliğinde vatandaşlara seslendiği belirtilen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın,” İki aydan kısa bir süre sonra bir yerel seçim yaşayacağız. Yerel yönetimler demokrasinin beşiğidir. Demokrasi yerel yönetimlerden başlar. 5 yıldan bu yana sıfırdan oluşturduğumuz, kurucusu olduğumuz Efeler Belediyemizde yerel demokrasinin uygulanmasıyla Türkiye’ye örnek olduk. Aynı zamanda toplumumuzda, Efeler halkımızda da çok yüksek memnuniyet ve güven duygusu yarattık. Belediye meclis üyelerimiz, muhtarlarımızla, belediye çalışanlarımızla bugüne kadar yetki ve sorumluluk alanlarımızda hizmetlerimizi aksatmadan yerine getirdik, önümüzdeki 5 yıllık dönemde de bu hizmetlerimizi artarak vermeye devam edeceğiz” dediği ifade edildi. “EFELER, 5 YIL DAHA MESUT OLACAK” Açıklamaya göre, sık sık konuşması ‘Efeler Seninle Gurur Duyuyor’ sloganı ile sözleri kesilen Başkan Özakcan konuşmasına şöyle devam etti: ‘’Önümüzdeki seçime giderken geçmişte bulunduğum siyasi partiden aday olmam engellendi. Kimin tarafından engellendiğini vatandaşımız çok iyi biliyor. Fakat, ittifaklarla dayatılan her iki adaya karşıda kamuoyumuzda içine sinmeyen bir anlayış var. Onun için ben de kamuoyunda bir anket yaptırdım ve bu iki adayın önünde de Mesut Özakcan çıkıyor. Bağımsız olarak seçime katılma imkanımız yoktu. Demokrat Partiden 31 Mart ta Efeler Belediye Başkan adayınız olarak huzurlarınızda olacağım. Hiçbir siyasi parti ayırımı gözetmeden bu güne kadar din, dil, ırk ayırımı gözetmeden bütün efeler halkımızı kucaklayarak görev yaptık. İnanıyorum Efeler halkıda aynı anlayışla bizi kucaklayacaklar. 31 Mart’ta sandıkta birlikte olacağız. 1 Nisan da bütün Efeler halkının yüzünün güldüğü, 5 yıl daha Mesut olacağı bir görev dönemi için 31 Martta sandıkta birlikte olacağız.”
Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti’nin Efeler Belediye Başkan Adayı M. Mesut Özakcan’ın, seçim otobüsü ile şehir turu atarak Efeler halkını selamladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi seçim çalışmalarına hızla başlayan Başkan Özakcan, vatandaşlara birebir Demokrat Parti’den aday olduğunu seçim otobüsünden duyurarak ‘Yeter! Artık Söz Efeler Halkınındır’ dedi.

‘Her şey Efeler İçin’ sloganıyla seçim otobüsünden halkı selamlayan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın, vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğü, araçlarıyla seyir halindeki vatandaşların da korna çalarak başkana sevgi gösterisinde bulundukları belirtildi. Başkan Özakcan’ın şehir turunun Manolya Park’ta son bulduğu, burada da kendisini Demokrat Parti il ve ilçe yöneticileri ile vatandaşlar karşıladığı kaydedildi.

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR BELEDİYE YARATTIK”

Manolya Park’ta, ‘Efeler’in Mesut Abisi’ sloganı ve alkışlar eşliğinde vatandaşlara seslendiği belirtilen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın,” İki aydan kısa bir süre sonra bir yerel seçim yaşayacağız. Yerel yönetimler demokrasinin beşiğidir. Demokrasi yerel yönetimlerden başlar. 5 yıldan bu yana sıfırdan oluşturduğumuz, kurucusu olduğumuz Efeler Belediyemizde yerel demokrasinin uygulanmasıyla Türkiye’ye örnek olduk. Aynı zamanda toplumumuzda, Efeler halkımızda da çok yüksek memnuniyet ve güven duygusu yarattık. Belediye meclis üyelerimiz, muhtarlarımızla, belediye çalışanlarımızla bugüne kadar yetki ve sorumluluk alanlarımızda hizmetlerimizi aksatmadan yerine getirdik, önümüzdeki 5 yıllık dönemde de bu hizmetlerimizi artarak vermeye devam edeceğiz” dediği ifade edildi.

“EFELER, 5 YIL DAHA MESUT OLACAK”

Açıklamaya göre, sık sık konuşması ‘Efeler Seninle Gurur Duyuyor’ sloganı ile sözleri kesilen Başkan Özakcan konuşmasına şöyle devam etti:

‘’Önümüzdeki seçime giderken geçmişte bulunduğum siyasi partiden aday olmam engellendi. Kimin tarafından engellendiğini vatandaşımız çok iyi biliyor. Fakat, ittifaklarla dayatılan her iki adaya karşıda kamuoyumuzda içine sinmeyen bir anlayış var.

Onun için ben de kamuoyunda bir anket yaptırdım ve bu iki adayın önünde de Mesut Özakcan çıkıyor. Bağımsız olarak seçime katılma imkanımız yoktu. Demokrat Partiden 31 Mart ta Efeler Belediye Başkan adayınız olarak huzurlarınızda olacağım. Hiçbir siyasi parti ayırımı gözetmeden bu güne kadar din, dil, ırk ayırımı gözetmeden bütün efeler halkımızı kucaklayarak görev yaptık.

İnanıyorum Efeler halkıda aynı anlayışla bizi kucaklayacaklar. 31 Mart’ta sandıkta birlikte olacağız. 1 Nisan da bütün Efeler halkının yüzünün güldüğü, 5 yıl daha Mesut olacağı bir görev dönemi için 31 Martta sandıkta birlikte olacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.