Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan seçim çadırını ziyaret etti

SİYASET 17.02.2019 - 13:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3340+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan seçim çadırını ziyaret etti

Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Başkan Adayı M. Mesut özakcan’ın, Atatürk Kent Meydanı’nda kurulan seçi çadırını ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Demokrat Parti'den Efeler Belediye Başkan Adaylığını açıklayan ve geçtiğimiz günlerde DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın katıldığı tören ile parti rozetini yakasına takan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. İlçe merkezindeki Atatürk Kent Meydanı'nda kurulan DP seçim çadırını ziyaret eden Başka Özakcan vatandaşlardan destek sözü aldı. Efeler halkını ittifak adayları arasında seçim yapma zorunluluğunda bırakmamak için 'Yeter Söz Efeler Halkının' sloganı ile aday olduklarını ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Sıfırdan kurduğumuz belediye, şu anda tüm birimleri ile sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Az zamanda çok işler başardık. Vatandaşlarımızdan da hizmetlerimiz konusunda güzel geri dönüşler alıyoruz. İnanıyoruz ki vatandaşımızın desteği bizi yeniden başkan yapacak ve hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz" dedi.  
Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Başkan Adayı M. Mesut özakcan’ın, Atatürk Kent Meydanı’nda kurulan seçi çadırını ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Demokrat Parti'den Efeler Belediye Başkan Adaylığını açıklayan ve geçtiğimiz günlerde DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın katıldığı tören ile parti rozetini yakasına takan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. İlçe merkezindeki Atatürk Kent Meydanı'nda kurulan DP seçim çadırını ziyaret eden Başka Özakcan vatandaşlardan destek sözü aldı.

Efeler halkını ittifak adayları arasında seçim yapma zorunluluğunda bırakmamak için 'Yeter Söz Efeler Halkının' sloganı ile aday olduklarını ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Sıfırdan kurduğumuz belediye, şu anda tüm birimleri ile sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Az zamanda çok işler başardık. Vatandaşlarımızdan da hizmetlerimiz konusunda güzel geri dönüşler alıyoruz. İnanıyoruz ki vatandaşımızın desteği bizi yeniden başkan yapacak ve hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.