Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan Salı Pazarı’nı ziyaret etti

SİYASET 06.02.2019 - 16:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3996+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan Salı Pazarı’nı ziyaret etti

31 Mart Yerel Seçimlerinde Demokrat Parti’den aday olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın, Salı Pazarı’nda vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, göreve geldiği günden beri sürekli esnafı ziyaret eden Başkan Özakcan, “Yeter! Artık Söz Efeler Halkının” diyerek vatandaşlardan destek istedi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a Salı Pazarı ziyaretinde eşi Gülay Özakcan, Demokrat Parti (DP) Aydın İl Başkanı Serhat Emanet ile DP İl Kadın Kolları Başkanı Neriman Arat ve Demokrat Partililer eşlik etti. Göreve geldiği günden beri koltuktan değil, yerinden sorun ve talepleri dinlediğini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, önümüzdeki 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Demokrat Parti’den aday olduğunu vatandaşlara bire bir kendisi duyurdu. Ziyareti sırasında Başkan Özakcan, pazarcı esnafın ve alışveriş yapan vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyerek, gerekli birim amirlerine talimat vererek sorunları çözdü. “KIYMETİNİZİ BİLMEYENLER UTANSIN” Vatandaşın yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılaştığı belirtilen Başkan Özakcan’a Gölhisar Mahallesi’nde yaşayan bir pazarcı esnafı, “Başkanım içiniz rahat olsun, biz arkanızdayız. Sizin gibi dürüst bir başkanın kıymetini bilmeyenler utansın. 31 Mart’ta kıratın böğrüne mührümüzü basacağız” diye bağırarak, Başkan Özakcan ile gönül birliği içerisinde olduklarını söyledi. “1 NİSAN’DA EFELER YİNE MESUT OLACAK” Pazarcı esnafına hayırlı işler dilerken alışveriş yapan vatandaşlara da hayırlı pazarlar dileyen Başkan Özakcan,”Vatandaşlarımızda yarattığımız memnuniyet ve güven duygusu bizleri mutlu ediyor. Demokrat Parti’den aday olduğumu bire bir anlatmak için pazar yerlerimizi ziyaret ediyorum. Ama görüyorum ki vatandaş bunu çoktan öğrenmiş, bize yapılan haksızlıkları görmüş. Anlıyoruz ve inanıyoruz ki Efeler 1 Nisan sabahı yine mesut olacak” dedi.
31 Mart Yerel Seçimlerinde Demokrat Parti’den aday olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın, Salı Pazarı’nda vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, göreve geldiği günden beri sürekli esnafı ziyaret eden Başkan Özakcan, “Yeter! Artık Söz Efeler Halkının” diyerek vatandaşlardan destek istedi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a Salı Pazarı ziyaretinde eşi Gülay Özakcan, Demokrat Parti (DP) Aydın İl Başkanı Serhat Emanet ile DP İl Kadın Kolları Başkanı Neriman Arat ve Demokrat Partililer eşlik etti.

Göreve geldiği günden beri koltuktan değil, yerinden sorun ve talepleri dinlediğini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, önümüzdeki 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Demokrat Parti’den aday olduğunu vatandaşlara bire bir kendisi duyurdu. Ziyareti sırasında Başkan Özakcan, pazarcı esnafın ve alışveriş yapan vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyerek, gerekli birim amirlerine talimat vererek sorunları çözdü.

“KIYMETİNİZİ BİLMEYENLER UTANSIN”

Vatandaşın yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılaştığı belirtilen Başkan Özakcan’a Gölhisar Mahallesi’nde yaşayan bir pazarcı esnafı, “Başkanım içiniz rahat olsun, biz arkanızdayız. Sizin gibi dürüst bir başkanın kıymetini bilmeyenler utansın. 31 Mart’ta kıratın böğrüne mührümüzü basacağız” diye bağırarak, Başkan Özakcan ile gönül birliği içerisinde olduklarını söyledi.

“1 NİSAN’DA EFELER YİNE MESUT OLACAK”

Pazarcı esnafına hayırlı işler dilerken alışveriş yapan vatandaşlara da hayırlı pazarlar dileyen Başkan Özakcan,”Vatandaşlarımızda yarattığımız memnuniyet ve güven duygusu bizleri mutlu ediyor. Demokrat Parti’den aday olduğumu bire bir anlatmak için pazar yerlerimizi ziyaret ediyorum. Ama görüyorum ki vatandaş bunu çoktan öğrenmiş, bize yapılan haksızlıkları görmüş. Anlıyoruz ve inanıyoruz ki Efeler 1 Nisan sabahı yine mesut olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.