Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan, Kuloğullar’ı ziyaret etti

SİYASET 26.03.2018 - 16:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3749+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan, Kuloğullar’ı ziyaret etti

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Kuloğullar Mahallesi’nde vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

AYDIN- Kent merkezine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Kuloğullar Mahallesi’nde Efeler Belediyesi tarafından yaptırılan Aile Çay Bahçesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özakcan, “Kuloğullar Mahallemizde yoğun ilgiyle karşılaştık. Vatandaşlarımızın belediyemizden ve çalışmalarımızdan duydukları memnuniyetini dinlemek bizleri de motive ediyor. Kuloğullar Mahallemiz Efeler ilçe merkezimize uzak mahallelerimizden biri olmasına rağmen, her zaman vatandaşlarımıza bir telefon kadar yakınız. Mahalle Muhtarımız Dursun Ertürk ile de diğer mahalle muhtarlarımız gibi el ele gönül gönüle çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, mahalledeki kahvehaneleri de ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bol bol sohbet etti.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Kuloğullar Mahallesi’nde vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

AYDIN- Kent merkezine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Kuloğullar Mahallesi’nde Efeler Belediyesi tarafından yaptırılan Aile Çay Bahçesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özakcan, “Kuloğullar Mahallemizde yoğun ilgiyle karşılaştık. Vatandaşlarımızın belediyemizden ve çalışmalarımızdan duydukları memnuniyetini dinlemek bizleri de motive ediyor. Kuloğullar Mahallemiz Efeler ilçe merkezimize uzak mahallelerimizden biri olmasına rağmen, her zaman vatandaşlarımıza bir telefon kadar yakınız. Mahalle Muhtarımız Dursun Ertürk ile de diğer mahalle muhtarlarımız gibi el ele gönül gönüle çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, mahalledeki kahvehaneleri de ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bol bol sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.