Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan, Kozalaklı Mahallesi'ni ziyaret etti

SİYASET 14.08.2018 - 17:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3486+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan, Kozalaklı Mahallesi'ni ziyaret etti

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Kozalaklı Mahallesi'ni ziyaret etti.

AYDIN- Başkan Özakcan her hafta mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretleri sürdürüyor. Yoğun çalışma programından fırsat buldukça vatandaşlarla birlikte olan, talep ve şikayetlerini dinleyen Özakcan'ın bu haftaki durağı Kozalaklı Mahallesi oldu. Kozalaklı Mahalle Muhtarı Köseoğlu'nun eşlik ettiği ziyarette Başkan Özakcan, mahalle halkı ile kahvehanede çay içip sohbet etti. Talepleri dikkatle dinleyerek not aldıran Özakcan birim müdürlerine talimatlar verdi. Tüm mahallelere eşit hizmet anlayışı ile çalıştıklarını kaydeden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, tüm vatandaşlara her zaman kapılarının açık olduğunu belirtti. MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİLER Ziyaret sırasında çocuğu Adnan Menderes Otizm Spor Eğitim Merkezi'nde eğitim gören bir veli merkezden duydukları memnuniyeti dile getirerek Efeler Belediyesi'ne bu hizmetinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca Başkan Özakcan geçtiğimiz günlerde yağan sağanak yağış esnasında yıldırım düşen ve belediye tarafından onarılan Kozalaklı Camii'ne giderek yapılan çalışmaları inceledi.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Kozalaklı Mahallesi'ni ziyaret etti.

AYDIN- Başkan Özakcan her hafta mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretleri sürdürüyor. Yoğun çalışma programından fırsat buldukça vatandaşlarla birlikte olan, talep ve şikayetlerini dinleyen Özakcan'ın bu haftaki durağı Kozalaklı Mahallesi oldu.

Kozalaklı Mahalle Muhtarı Köseoğlu'nun eşlik ettiği ziyarette Başkan Özakcan, mahalle halkı ile kahvehanede çay içip sohbet etti. Talepleri dikkatle dinleyerek not aldıran Özakcan birim müdürlerine talimatlar verdi.

Tüm mahallelere eşit hizmet anlayışı ile çalıştıklarını kaydeden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, tüm vatandaşlara her zaman kapılarının açık olduğunu belirtti.

MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİLER

Ziyaret sırasında çocuğu Adnan Menderes Otizm Spor Eğitim Merkezi'nde eğitim gören bir veli merkezden duydukları memnuniyeti dile getirerek Efeler Belediyesi'ne bu hizmetinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca Başkan Özakcan geçtiğimiz günlerde yağan sağanak yağış esnasında yıldırım düşen ve belediye tarafından onarılan Kozalaklı Camii'ne giderek yapılan çalışmaları inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.