Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan:” Kentimize ve çevremize sahip çıkalım”

GENEL 19.11.2015 - 17:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2352+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan:” Kentimize ve çevremize sahip çıkalım”

Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çöp çıkarma saatleri ve uyulması gereken kurallar için gece gündüz çalışıyor

Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çöp konusundaki hassasiyetini el ilanları, pankart ve anons araçlarıyla vatandaşlara bildiriyor. “Temiz Bir Kent ve Vatandaşımız İçin Çalışıyoruz” Çevre temizliği ve sağlığı konusunda vatandaşın da üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirten Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan,”Daha temiz ve yaşanılır bir Efeler için üzerimize düşen vatandaşlık görevini hepimiz yerine getirmeliyiz. Bizler daha temiz bir kent ve vatandaşımız için çalışıyoruz.  “Daha temiz bir Efeler için el ele “ sloganıyla yola çıkan Efeler Belediyemizin ekipleri mahalleleri gezerek, anons aracı, pankart, el ilanı ve afişlerle, çöp çıkarma saatleri ve kuralları hakkındaki gerekli duyuru ve uyarıları yapıyor. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, belirlenen kurallara uymaları, çevre sağlığı ve temizliğine gerekli hassasiyeti göstererek şehrimize sahip çıkmalarıdır. Evsel atıklarını, çöplerini, çöp poşetine konulmasını; çöp çıkarma saatlerinde evinizin önüne veya en yakın konteynırlara atılmasını rica ediyoruz. Çöp çıkarma saatlerine uyalım, kentimize ve çevremize sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.
Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çöp çıkarma saatleri ve uyulması gereken kurallar için gece gündüz çalışıyor

Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çöp konusundaki hassasiyetini el ilanları, pankart ve anons araçlarıyla vatandaşlara bildiriyor.

“Temiz Bir Kent ve Vatandaşımız İçin Çalışıyoruz”

Çevre temizliği ve sağlığı konusunda vatandaşın da üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirten Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan,”Daha temiz ve yaşanılır bir Efeler için üzerimize düşen vatandaşlık görevini hepimiz yerine getirmeliyiz. Bizler daha temiz bir kent ve vatandaşımız için çalışıyoruz.  “Daha temiz bir Efeler için el ele “ sloganıyla yola çıkan Efeler Belediyemizin ekipleri mahalleleri gezerek, anons aracı, pankart, el ilanı ve afişlerle, çöp çıkarma saatleri ve kuralları hakkındaki gerekli duyuru ve uyarıları yapıyor. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, belirlenen kurallara uymaları, çevre sağlığı ve temizliğine gerekli hassasiyeti göstererek şehrimize sahip çıkmalarıdır. Evsel atıklarını, çöplerini, çöp poşetine konulmasını; çöp çıkarma saatlerinde evinizin önüne veya en yakın konteynırlara atılmasını rica ediyoruz. Çöp çıkarma saatlerine uyalım, kentimize ve çevremize sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.