Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan, İsmet Sezgin’i andı

SİYASET 09.12.2017 - 10:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1780+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan, İsmet Sezgin’i andı

Efeler Belediyesi, İsmet Sezgin’in ölümünün birinci yıldönümü dolayısıyla Sezgin’in ailesi tarafından yapılan lokma hayrına, sıcak ve soğuk içecek ikramıyla katıldı.

AYDIN- Efeler Bey Cami önünde düzenlenen lokma hayrına Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan da yer aldı. Türk siyasetine damga vurmuş, bakanlık, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı, Milletvekilliği ve Aydın Belediye Başkanlığı yapan merhum İsmet Sezgin, ölümünün birinci yıldönümünde, Efeler Belediyesi ikram araçlarından sıcak ve soğuk içecekler, vatandaşlara ikram edildi. Hayra katılan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Merhum İsmet Sezgin’in Aydın’ın İsmet Abisi olarak anıldığını ve Türk siyaset tarihine ve Aydın’a sağladığı katkılarla ebediyen hayırla yad edileceğini ifade ederek, şöyle konuştu: “Merhum İsmet Sezgin, Aydın’ımızdan çıkmış ve Türk Siyaset tarihine damga vurmuş önemli isimlerden biridir. Kendisi siyasetin birçok alanında görev yapmış ve bizlere örnek olmuş, yeri doldurulamayacak biriydi. Ölümünün birinci yıl dönümünde andığımız İsmet Sezgin’in ruhu şad olsun. Katılan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hayrımızı kabul etsin.”
Efeler Belediyesi, İsmet Sezgin’in ölümünün birinci yıldönümü dolayısıyla Sezgin’in ailesi tarafından yapılan lokma hayrına, sıcak ve soğuk içecek ikramıyla katıldı.

AYDIN- Efeler Bey Cami önünde düzenlenen lokma hayrına Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan da yer aldı.

Türk siyasetine damga vurmuş, bakanlık, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı, Milletvekilliği ve Aydın Belediye Başkanlığı yapan merhum İsmet Sezgin, ölümünün birinci yıldönümünde, Efeler Belediyesi ikram araçlarından sıcak ve soğuk içecekler, vatandaşlara ikram edildi. Hayra katılan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Merhum İsmet Sezgin’in Aydın’ın İsmet Abisi olarak anıldığını ve Türk siyaset tarihine ve Aydın’a sağladığı katkılarla ebediyen hayırla yad edileceğini ifade ederek, şöyle konuştu:

“Merhum İsmet Sezgin, Aydın’ımızdan çıkmış ve Türk Siyaset tarihine damga vurmuş önemli isimlerden biridir. Kendisi siyasetin birçok alanında görev yapmış ve bizlere örnek olmuş, yeri doldurulamayacak biriydi. Ölümünün birinci yıl dönümünde andığımız İsmet Sezgin’in ruhu şad olsun. Katılan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hayrımızı kabul etsin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.