Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan, iş yeri açılışına katıldı

GENEL 01.10.2015 - 11:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2132+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan, iş yeri açılışına katıldı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Mey İstanbul isimli işletmenin açılış törenine katıldı.

Aydın’ın Efeler ilçesi Zeybek Mahallesi 2. Sanayi Sitesi’nde vatandaşlara hizmet verecek olan işletmenin açılışına Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve eşi Gülay Özakcan, Efeler Belediyesi Başkan Yardımcıları Sumran Ünal, O. Derya Tıkır, Ali Seydi Koca, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, Efeler Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. “Güler yüz müşteri potansiyelini arttırır” Açılış töreninde ilk olarak konuşan Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili, “Müşteri memnuniyeti bir işletmede çok önemlidir. Bu yüzden gelen müşterilerin tamamına güler yüzlü olmak gerekir. Bu hem kamu da hem de özel sektörde de böyledir. İnsan memnuniyeti müşteri potansiyelin artması sonucunu doğurur. Tüm personelin yüzlerinden gülümsemeyi eksik etmemeleri dileğiyle, hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” dedi. “Yeni işletme demek yeni istihdam kapısı demek” Efeler'e yeni bir istihdam alanı kazandırdıkları için işletme sahiplerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Yeni bir iş yeri, yeni bir istihdam alanı, yeni bir kazanç kapısı demektir. Mey İstanbul’un ilçemize hayırlı olsun, Allah bol kazanç nasip etsin” diye konuştu. İş adamı Bilal Alhan ile Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın oğlu Berkin Özakcan’ın ortaklığında açılan Mey İstanbul, 30'u aşkın profesyonel ve güler yüzlü ekibi, 250 kişilik konuk kapasitesi, 500 metre kare geniş ve ferah salonu, 200 araçlık otoparkı ile seçkin konuklarına hizmet verecek.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Mey İstanbul isimli işletmenin açılış törenine katıldı.

Aydın’ın Efeler ilçesi Zeybek Mahallesi 2. Sanayi Sitesi’nde vatandaşlara hizmet verecek olan işletmenin açılışına Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve eşi Gülay Özakcan, Efeler Belediyesi Başkan Yardımcıları Sumran Ünal, O. Derya Tıkır, Ali Seydi Koca, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, Efeler Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

“Güler yüz müşteri potansiyelini arttırır”

Açılış töreninde ilk olarak konuşan Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili, “Müşteri memnuniyeti bir işletmede çok önemlidir. Bu yüzden gelen müşterilerin tamamına güler yüzlü olmak gerekir. Bu hem kamu da hem de özel sektörde de böyledir. İnsan memnuniyeti müşteri potansiyelin artması sonucunu doğurur. Tüm personelin yüzlerinden gülümsemeyi eksik etmemeleri dileğiyle, hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” dedi.

“Yeni işletme demek yeni istihdam kapısı demek”

Efeler'e yeni bir istihdam alanı kazandırdıkları için işletme sahiplerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Yeni bir iş yeri, yeni bir istihdam alanı, yeni bir kazanç kapısı demektir. Mey İstanbul’un ilçemize hayırlı olsun, Allah bol kazanç nasip etsin” diye konuştu.

İş adamı Bilal Alhan ile Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın oğlu Berkin Özakcan’ın ortaklığında açılan Mey İstanbul, 30'u aşkın profesyonel ve güler yüzlü ekibi, 250 kişilik konuk kapasitesi, 500 metre kare geniş ve ferah salonu, 200 araçlık otoparkı ile seçkin konuklarına hizmet verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.