Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan hafta sonunu spor müsabakalarına ayırdı

SİYASET 12.02.2018 - 19:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3986+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan hafta sonunu spor müsabakalarına ayırdı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, geçtiğimiz hafta sonu Aydınspor 1923 ve Efespor'un müsabakalarını izleyerek sporculara destek verdi.

AYDIN- Yoğun iş programında fırsat buldukça, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla iç içe olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, hafta sonunu da spor müsabakalarına ayırdı. Başkan Özakcan, Cumartesi günü ilk olarak Aydınspor 1923'ün futbol maçına ardından da Efespor'un basketbol maçını protokol tribününden izledi. TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923, Adnan Menderes Stadyumu'nda ağırladığı Tarsus İdman Yurdu'na 2-0 mağlup olurken, Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi Grup A'da yer alan Efespor, Atatürk Spor Salonu'nda oynadığı Kayseri İstem Koleji basketbol müsabakasını 83-60 kazandı. Aydın ilinin takımlarına manevi olarak destek vermek amacıyla hafta sonunu spor müsabakalarına ayırdığını ifade eden Başkan Özakcan, "Sporcularımızın galibiyetleri ile seviniyor, mağlubiyetleri ile de üzülüyoruz. Efeler Belediyesi olarak da sporun her alanındaki takımlarımıza maddi ve manevi destek oluyoruz. İlimizi en iyi şekilde temsil eden takımların yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Öte yandan Özakcan, Aydın halkını spor müsabakalarına davet ederek takımlara destek olmaya çağırdı.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, geçtiğimiz hafta sonu Aydınspor 1923 ve Efespor'un müsabakalarını izleyerek sporculara destek verdi.

AYDIN- Yoğun iş programında fırsat buldukça, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla iç içe olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, hafta sonunu da spor müsabakalarına ayırdı. Başkan Özakcan, Cumartesi günü ilk olarak Aydınspor 1923'ün futbol maçına ardından da Efespor'un basketbol maçını protokol tribününden izledi. TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923, Adnan Menderes Stadyumu'nda ağırladığı Tarsus İdman Yurdu'na 2-0 mağlup olurken, Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi Grup A'da yer alan Efespor, Atatürk Spor Salonu'nda oynadığı Kayseri İstem Koleji basketbol müsabakasını 83-60 kazandı.

Aydın ilinin takımlarına manevi olarak destek vermek amacıyla hafta sonunu spor müsabakalarına ayırdığını ifade eden Başkan Özakcan, "Sporcularımızın galibiyetleri ile seviniyor, mağlubiyetleri ile de üzülüyoruz. Efeler Belediyesi olarak da sporun her alanındaki takımlarımıza maddi ve manevi destek oluyoruz. İlimizi en iyi şekilde temsil eden takımların yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Öte yandan Özakcan, Aydın halkını spor müsabakalarına davet ederek takımlara destek olmaya çağırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.