Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan Forum Aydın AVM’yi ziyaret etti

GÜNCEL 24.04.2018 - 19:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3574+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan Forum Aydın AVM’yi ziyaret etti

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler'de faaliyet gösteren Forum Aydın AVM'yi ziyaret etti.

AYDIN- Yoğun iş programından fırsat buldukça esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ın bu seferki durağı Forum Aydın AVM oldu. Binlerce Aydınlının hafta sonları yoğun olarak ziyaret ederek alış-veriş yaptığı AVM'yi ziyaret eden Özakcan, vatandaşlarla buluştu. Esnafa hayırlı işler dileyen Özakcan, sorun ve talepleri dinledi. Kitap okuma alışkanlığı ile de bilinen Başkan Özakcan, ziyareti sırasında kitap mağazasına uğrayarak kitap satın almayı da ihmal etmedi. Vatandaşlarının taleplerinin yerine getirileceğini ifade eden Başkan Özakcan, esnaf ziyaretlerinin süreceğini sözlerine ekledi.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler'de faaliyet gösteren Forum Aydın AVM'yi ziyaret etti.

AYDIN- Yoğun iş programından fırsat buldukça esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ın bu seferki durağı Forum Aydın AVM oldu. Binlerce Aydınlının hafta sonları yoğun olarak ziyaret ederek alış-veriş yaptığı AVM'yi ziyaret eden Özakcan, vatandaşlarla buluştu. Esnafa hayırlı işler dileyen Özakcan, sorun ve talepleri dinledi. Kitap okuma alışkanlığı ile de bilinen Başkan Özakcan, ziyareti sırasında kitap mağazasına uğrayarak kitap satın almayı da ihmal etmedi.

Vatandaşlarının taleplerinin yerine getirileceğini ifade eden Başkan Özakcan, esnaf ziyaretlerinin süreceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.