Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan; "Engel, engel olmaktan çıkmalı"

SİYASET 16.09.2015 - 15:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3418+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan; "Engel, engel olmaktan çıkmalı"

Ayaklarıyla resim yapan Asrak, Başkan Özakcan'ı ziyaret etti

Başkan Özakcan; "engel, engel olmaktan çıkmalı" Doğuştan bedensel engelli olan ancak ayaklarıyla yaptığı resimlerle herkesin ilgisini üstüne çeken Rabia Asrak, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı ziyaret etti. Aydın'ın Efeler ilçesinde resim tutkusu sayesinde bedensel engeline aldırmadan ayaklarıyla resim çizmeyi başarabilen 16 yaşındaki Rabia Asrak, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti. Asrak'a ziyareti sırasında Babası Ercan Asrak ve annesi Necibe Asrak da eşlik etti. Evlerinin arkasındaki yola parke taşı döşenmesini istedi Başkan Özakcan'ın çalışmalarını beğeniyle takip ettiklerini ifade eden Rabia Asrak, "Başkanımız bir belediyeyi yoktan var etti. Kendisinin çalışmalarını beğeni ile takip ediyorum. Ailemin yardımı olmadan ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum. Evimizin arka kısmında toprak bir alan var. Zamanımın çoğunu orada geçiriyorum. Başkanımızdan akülü arabamla rahatça gezebilmem için oranın parke taşı döşenmesini rica ettim" dedi. "Engel, engel olmaktan çıkmalı" Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özkacan, bir çok engelli vatandaşın hayata küserek eve kapandığını belirterek, "Rabia resime olan tutkusu nedeniyle engelini engel olmaktan çıkartabilmiş ve ayaklarıyla resim yapabilen ender insanlardan biri. Kendisini azminden dolayı tebrik ediyorum" diye konuşarak, Rabia'nın yol isteğinin en kısa sürede yerine getirileceğini söyledi.
Ayaklarıyla resim yapan Asrak, Başkan Özakcan'ı ziyaret etti

Başkan Özakcan; "engel, engel olmaktan çıkmalı"

Doğuştan bedensel engelli olan ancak ayaklarıyla yaptığı resimlerle herkesin ilgisini üstüne çeken Rabia Asrak, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı ziyaret etti.

Aydın'ın Efeler ilçesinde resim tutkusu sayesinde bedensel engeline aldırmadan ayaklarıyla resim çizmeyi başarabilen 16 yaşındaki Rabia Asrak, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti. Asrak'a ziyareti sırasında Babası Ercan Asrak ve annesi Necibe Asrak da eşlik etti.

Evlerinin arkasındaki yola parke taşı döşenmesini istedi

Başkan Özakcan'ın çalışmalarını beğeniyle takip ettiklerini ifade eden Rabia Asrak, "Başkanımız bir belediyeyi yoktan var etti. Kendisinin çalışmalarını beğeni ile takip ediyorum. Ailemin yardımı olmadan ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum. Evimizin arka kısmında toprak bir alan var. Zamanımın çoğunu orada geçiriyorum. Başkanımızdan akülü arabamla rahatça gezebilmem için oranın parke taşı döşenmesini rica ettim" dedi.

"Engel, engel olmaktan çıkmalı"

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özkacan, bir çok engelli vatandaşın hayata küserek eve kapandığını belirterek, "Rabia resime olan tutkusu nedeniyle engelini engel olmaktan çıkartabilmiş ve ayaklarıyla resim yapabilen ender insanlardan biri. Kendisini azminden dolayı tebrik ediyorum" diye konuşarak, Rabia'nın yol isteğinin en kısa sürede yerine getirileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.