Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan, Dünya İnsan Hakları Günü’nü kutladı

SİYASET 08.12.2018 - 13:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2379+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan, Dünya İnsan Hakları Günü’nü kutladı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan yayınladığı mesajında, şunları söyledi: ”İnsan insan olduğu için değerlidir. Hiç kimsenin dili, dini, ırkı, rengi, cinsiyetinin farklı oluşu onu diğerlerinden daha değerli yapmaz. Farklılıklarımız her zaman zenginliğimiz, bizleri birbirimize bağlayan unsurlar olmuştur. İnsan, insan haklarına saygı, toplumun gelişmişlik, uygarlık seviyelerinin bir ölçüsüdür. Maalesef insan hakları noktasında eşitlik sağlanmadan uygar toplum olunamıyor. Toplumun her kesiminde ırk, cinsiyet, sınıf farkı gözetmeksizin temel hak ve özgürlüklerin korunması, farklılıkları yaşamın bir rengi kabul etmek sureti ile kişilerin birbirlerinin alanlarına saygı göstermesi dünyada sevgi, saygı, huzur ve barışı arttırmanın tek yoludur. Geçmişte olduğu gibi bugün de, demokrasi, insan hakları gibi ortak değerlerimizin güçlendirilmesi ve yaygınlaştırılmasına yönelik herkesin üzerine düşen görevi yerine getireceğine inanıyorum. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 6 Nisan 1949’da onaylanan özgürlük, adalet ve barışın temelini oluşturan İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin 70’inci yıldönümünü gurur ve mutlulukla kutluyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle; Dil, din, ırk, renk, cinsiyet, herhangi bir ayrım gözetilmeksizin tüm insanların huzur, dostluk, barış ve kardeşlik içerisinde yaşamasını temenni ederek, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan yayınladığı mesajında, şunları söyledi:

”İnsan insan olduğu için değerlidir. Hiç kimsenin dili, dini, ırkı, rengi, cinsiyetinin farklı oluşu onu diğerlerinden daha değerli yapmaz. Farklılıklarımız her zaman zenginliğimiz, bizleri birbirimize bağlayan unsurlar olmuştur. İnsan, insan haklarına saygı, toplumun gelişmişlik, uygarlık seviyelerinin bir ölçüsüdür.

Maalesef insan hakları noktasında eşitlik sağlanmadan uygar toplum olunamıyor. Toplumun her kesiminde ırk, cinsiyet, sınıf farkı gözetmeksizin temel hak ve özgürlüklerin korunması, farklılıkları yaşamın bir rengi kabul etmek sureti ile kişilerin birbirlerinin alanlarına saygı göstermesi dünyada sevgi, saygı, huzur ve barışı arttırmanın tek yoludur.

Geçmişte olduğu gibi bugün de, demokrasi, insan hakları gibi ortak değerlerimizin güçlendirilmesi ve yaygınlaştırılmasına yönelik herkesin üzerine düşen görevi yerine getireceğine inanıyorum. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 6 Nisan 1949’da onaylanan özgürlük, adalet ve barışın temelini oluşturan İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin 70’inci yıldönümünü gurur ve mutlulukla kutluyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Dil, din, ırk, renk, cinsiyet, herhangi bir ayrım gözetilmeksizin tüm insanların huzur, dostluk, barış ve kardeşlik içerisinde yaşamasını temenni ederek, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.