Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan, çocuklarla birlikte eğlendi

SANAT 28.03.2017 - 19:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3495+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan, çocuklarla birlikte eğlendi

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde ‘Karagöz Öğreniyor’ adlı tiyatro oyununu çocuklarla birlikte izledi.

AYDIN- Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Tiyatro Salonu’nda gün boyunca 2 seans olarak sahnelenen 'Karagöz Öğreniyor' minik tiyatroseverlerden yoğun ilgi gördü. Çocuklarla birlikte oyunu izlemek üzere salona giren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, çocukların, ‘En büyük Başkan, Mesut Başkan’ tezahüratıyla karşılandı. Efeler Belediyesi tarafından tiyatro günleri kapsamında ücretsiz olarak sahnelenen “Karagöz Öğreniyor” isimli tiyatro oyunu, temposu, kurgusu, müzikleri ile çocuklardan büyük beğeni aldı. Eğitici olduğu kadar eğlenceli yönleri, müziği ile çocukları renkli bir yolculuğa çıkaran oyunu 1 günde yaklaşık 500 çocuk izledi. Çocuklar ve başkan yardımcılarıyla birlikte ‘Karagöz Öğreniyor’ adlı oyunu izleyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, oyuncuların Tiyatrolar Günü’nü kutlayarak, “Efeler Belediyesi olarak Hacivat ile Karagözümüzü çocuklarımızla buluşturmak üzere düzenlediğimiz bu programa hoş geldiniz. Hacivat ile Karagöz çocuklarımızı eğlendiren, öğreten, düşündüren geçmişten günümüze kadar gelmiş önemli karakterlerdir. Gölge oyunu içerisinde büyük öneme sahip Hacivat-Karagöz oyununu çocuklarımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Bu tür aktivitelerle çocukların, gençlerin sosyal ve kültürel alanda gelişimine fayda sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde ‘Karagöz Öğreniyor’ adlı tiyatro oyununu çocuklarla birlikte izledi.

AYDIN- Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Tiyatro Salonu’nda gün boyunca 2 seans olarak sahnelenen 'Karagöz Öğreniyor' minik tiyatroseverlerden yoğun ilgi gördü. Çocuklarla birlikte oyunu izlemek üzere salona giren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, çocukların, ‘En büyük Başkan, Mesut Başkan’ tezahüratıyla karşılandı. Efeler Belediyesi tarafından tiyatro günleri kapsamında ücretsiz olarak sahnelenen “Karagöz Öğreniyor” isimli tiyatro oyunu, temposu, kurgusu, müzikleri ile çocuklardan büyük beğeni aldı. Eğitici olduğu kadar eğlenceli yönleri, müziği ile çocukları renkli bir yolculuğa çıkaran oyunu 1 günde yaklaşık 500 çocuk izledi.

Çocuklar ve başkan yardımcılarıyla birlikte ‘Karagöz Öğreniyor’ adlı oyunu izleyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, oyuncuların Tiyatrolar Günü’nü kutlayarak, “Efeler Belediyesi olarak Hacivat ile Karagözümüzü çocuklarımızla buluşturmak üzere düzenlediğimiz bu programa hoş geldiniz. Hacivat ile Karagöz çocuklarımızı eğlendiren, öğreten, düşündüren geçmişten günümüze kadar gelmiş önemli karakterlerdir. Gölge oyunu içerisinde büyük öneme sahip Hacivat-Karagöz oyununu çocuklarımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Bu tür aktivitelerle çocukların, gençlerin sosyal ve kültürel alanda gelişimine fayda sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.