Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan: ”Büyükşehir ayağımıza pranga vurdu”

SİYASET 04.01.2019 - 18:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3645+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan: ”Büyükşehir ayağımıza pranga vurdu”

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın bu haftaki durağı Ovaeymir Mahallesi oldu. Kahvehanede açıklamalarda bulunan Başkan Özakcan, Büyükşehir Belediyesi ile yaşadığı sorunları anlatarak bu sorunların Efeler Belediyesinin hizmet yapmasını engellediğini ‘’Adeta ayağımıza pranga olmakta’’ ifadesiyle dile getirdi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Ovaeymir Mahallesi’nde bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a, Efeler Belediyesi Özel Kalem Müdürü Abdulkadir Baş, Fen İşleri Müdürü Figen Çakırtaş, Park ve Bahçeler Müdürü Sibel Erbaş, Ovaeymir Mahalle Muhtarı Talat Yöntemli eşlik etti. Efeler İlçesi’nde yaşayan tüm yurttaşlara Efeler Belediyesi olarak memnuniyet ve güven yarattıklarını ifade eden Başkan Özakcan, şu ifadeleri kullandı: ‘’Tabi görevlerimizi yaparken görev süremizce Büyükşehir ile bazı sorunlar, sıkıntılar oldu. Hala devam eden sorunlar yaşamaktayız. Bu sorunlar ve sıkıntılar Efeler Belediyesi olarak bizim hizmet yapmamızda adeta ayağımıza pranga olmakta. Her alanda yapmak istediğimiz hizmetlere engel olunmaya çalışılan bir büyükşehir ilçe belediyesi ilişkisi yaşadık. Bu benden kaynaklanmadı. Ben kavgacı bir insan değilim. Ben uyumlu, hiçbir siyasi ayırım gözetmeden uyum içinde bütün yurttaşlarımızla, muhtarlarımızla beraber görev ve hizmet etme anlayışı içerisinde oldum. Hz. Ali’nin bir sözü var:’ Haksızlığa boyun eğerseniz, hakkınızla birlikte şerefinizi de kaybedersiniz.’ Mesut Özakcan olarak ben beni seçen Efeler halkımızın haklarını bugüne kadar, sonuna kadar korudum, korumaya da görev sürem boyunca da devam edeceğim.” 2014 seçimlerinden itibaren Efeler Belediyesi’nin tüzel kişilik olarak var olduğunu hatırlatan Başkan Özakcan, “ Biz, Efeler Belediyesi’ni sıfırdan oluşturduk. Oturacak sandalye, masamız yoktu. Bir kazmamız, küreğimiz yoktu. Bugün ise otuzu aşkın iş makinemiz var; Dozerinden, grayderinden, silindirinden, forkliftinden, kamyonundan, tırından otobüsüne kadar. Bugün ellinin üzerinde mahallelerimizde mütevazi de olsa parklar yarattık. Çocuklarımızın, yaşlılarımızın hoşça vakit geçirebilecekleri, huzur bulabilecekleri ortamları yaratmaya çalıştık. Binlerce metrekare yol yaptık. Görev, yetki ve sorumluluk alanımız içindeki hizmetlerimizi bugüne kadar aksatmadan yerine getirmeye çalıştık” Şeklinde konuştu. “EVİMİZE GİDER GİBİ BELEDİYEMİZE GİDİP GELDİK” Mahallesine düzenlenen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Talat Yöntemli, “Efeler Belediye Başkanımız Mesut Bey’ e kendim ve mahalle halkım adına çok teşekkür ederim. Kendisinden ve hizmetlerinden çok memnunuz. Kendisi bizi hiç zor durumda bırakmadı, istediğimiz saatte kendisiyle görüşebildik. Efeler Belediyesi’ne evimize gider gibi gidip geldik. Bu nedenle Başkanımıza, tüm belediye personeline ayrıca teşekkür ederiz” dedi.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın bu haftaki durağı Ovaeymir Mahallesi oldu. Kahvehanede açıklamalarda bulunan Başkan Özakcan, Büyükşehir Belediyesi ile yaşadığı sorunları anlatarak bu sorunların Efeler Belediyesinin hizmet yapmasını engellediğini ‘’Adeta ayağımıza pranga olmakta’’ ifadesiyle dile getirdi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Ovaeymir Mahallesi’nde bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a, Efeler Belediyesi Özel Kalem Müdürü Abdulkadir Baş, Fen İşleri Müdürü Figen Çakırtaş, Park ve Bahçeler Müdürü Sibel Erbaş, Ovaeymir Mahalle Muhtarı Talat Yöntemli eşlik etti.

Efeler İlçesi’nde yaşayan tüm yurttaşlara Efeler Belediyesi olarak memnuniyet ve güven yarattıklarını ifade eden Başkan Özakcan, şu ifadeleri kullandı:

‘’Tabi görevlerimizi yaparken görev süremizce Büyükşehir ile bazı sorunlar, sıkıntılar oldu. Hala devam eden sorunlar yaşamaktayız. Bu sorunlar ve sıkıntılar Efeler Belediyesi olarak bizim hizmet yapmamızda adeta ayağımıza pranga olmakta. Her alanda yapmak istediğimiz hizmetlere engel olunmaya çalışılan bir büyükşehir ilçe belediyesi ilişkisi yaşadık. Bu benden kaynaklanmadı.

Ben kavgacı bir insan değilim. Ben uyumlu, hiçbir siyasi ayırım gözetmeden uyum içinde bütün yurttaşlarımızla, muhtarlarımızla beraber görev ve hizmet etme anlayışı içerisinde oldum. Hz. Ali’nin bir sözü var:’ Haksızlığa boyun eğerseniz, hakkınızla birlikte şerefinizi de kaybedersiniz.’ Mesut Özakcan olarak ben beni seçen Efeler halkımızın haklarını bugüne kadar, sonuna kadar korudum, korumaya da görev sürem boyunca da devam edeceğim.”

2014 seçimlerinden itibaren Efeler Belediyesi’nin tüzel kişilik olarak var olduğunu hatırlatan Başkan Özakcan, “ Biz, Efeler Belediyesi’ni sıfırdan oluşturduk. Oturacak sandalye, masamız yoktu. Bir kazmamız, küreğimiz yoktu. Bugün ise otuzu aşkın iş makinemiz var; Dozerinden, grayderinden, silindirinden, forkliftinden, kamyonundan, tırından otobüsüne kadar. Bugün ellinin üzerinde mahallelerimizde mütevazi de olsa parklar yarattık. Çocuklarımızın, yaşlılarımızın hoşça vakit geçirebilecekleri, huzur bulabilecekleri ortamları yaratmaya çalıştık. Binlerce metrekare yol yaptık. Görev, yetki ve sorumluluk alanımız içindeki hizmetlerimizi bugüne kadar aksatmadan yerine getirmeye çalıştık” Şeklinde konuştu.

“EVİMİZE GİDER GİBİ BELEDİYEMİZE GİDİP GELDİK”

Mahallesine düzenlenen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Talat Yöntemli, “Efeler Belediye Başkanımız Mesut Bey’ e kendim ve mahalle halkım adına çok teşekkür ederim. Kendisinden ve hizmetlerinden çok memnunuz. Kendisi bizi hiç zor durumda bırakmadı, istediğimiz saatte kendisiyle görüşebildik. Efeler Belediyesi’ne evimize gider gibi gidip geldik. Bu nedenle Başkanımıza, tüm belediye personeline ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.