Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan balıkçı esnafıyla bir araya geldi

SİYASET 20.02.2018 - 15:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3775+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan balıkçı esnafıyla bir araya geldi

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Cuma Mahallesi Egemenlik Bulvarı üzerinde bulunan Balıkçılar Çarşısı esnafını ziyaret etti.

AYDIN - Esnaf ziyaretlerine aralıksız devam eden Başkan Özakcan, bu ziyaretinde balık restoranı işletmecileriyle sohbet edip, balık ve balık satışları hakkında bilgi aldı. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı sevgi ve ilgiyle karşılayan balıkçılar, “Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz, çalışmalarında da kolaylıklar dileriz” dediler. Başkan Özakcan ise şöyle konuştu: “Biliyoruz ki balığın insan sağlığına faydaları saymakla bitmez. Aydınımız ve Efeler ilçemizdeki vatandaşlarımızı balıkla buluşturan balık hali çarşısı esnafını, hijyen koşullarına uygun, temiz ve güler yüzlü hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum.”
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Cuma Mahallesi Egemenlik Bulvarı üzerinde bulunan Balıkçılar Çarşısı esnafını ziyaret etti.

AYDIN - Esnaf ziyaretlerine aralıksız devam eden Başkan Özakcan, bu ziyaretinde balık restoranı işletmecileriyle sohbet edip, balık ve balık satışları hakkında bilgi aldı.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı sevgi ve ilgiyle karşılayan balıkçılar, “Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz, çalışmalarında da kolaylıklar dileriz” dediler.

Başkan Özakcan ise şöyle konuştu:

“Biliyoruz ki balığın insan sağlığına faydaları saymakla bitmez. Aydınımız ve Efeler ilçemizdeki vatandaşlarımızı balıkla buluşturan balık hali çarşısı esnafını, hijyen koşullarına uygun, temiz ve güler yüzlü hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.