Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan aşure hayrına katıldı

GÜNCEL 18.10.2017 - 10:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2813+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan aşure hayrına katıldı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Hasan Efendi Ramazan Paşa Mahalle Muhtarlığı’nın düzenlediği aşure hayrına katıldı.

AYDIN- Hasan Efendi Ramazan Paşa Mahalle Muhtarlığı tarafından mahallede düzenlenen hayra, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Hasan Efendi Ramazan Paşa Mahalle Muhtarı Ünal Aktaş, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bin 500 kişilik hazırlanan aşure kısa süre içerisinde tükenirken, Başkan Özakcan, “Bilindiği gibi Muharrem ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Mahalle muhtarlığımız da hazırlattığı aşureyi mahalle halkı ile paylaşarak hayır duasını aldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin ve tekrarını göstersin” dedi. Mahalle halkı ile birlikte aşurenin tadına bakan Başkan Özakcan, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorunlarını çözümlenmek üzere not aldı.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Hasan Efendi Ramazan Paşa Mahalle Muhtarlığı’nın düzenlediği aşure hayrına katıldı.

AYDIN- Hasan Efendi Ramazan Paşa Mahalle Muhtarlığı tarafından mahallede düzenlenen hayra, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Hasan Efendi Ramazan Paşa Mahalle Muhtarı Ünal Aktaş, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bin 500 kişilik hazırlanan aşure kısa süre içerisinde tükenirken, Başkan Özakcan, “Bilindiği gibi Muharrem ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Mahalle muhtarlığımız da hazırlattığı aşureyi mahalle halkı ile paylaşarak hayır duasını aldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin ve tekrarını göstersin” dedi.

Mahalle halkı ile birlikte aşurenin tadına bakan Başkan Özakcan, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorunlarını çözümlenmek üzere not aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.